Home Zanimljivosti NA OVO SU SVI ČEKALI – OGLASILI SE ANĐELOVI: Jasno stavio do...

NA OVO SU SVI ČEKALI – OGLASILI SE ANĐELOVI: Jasno stavio do znanja šta misli o njegovoj vezi sa Anitom…

1095
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,

Jasno stavio do znanja šta misli o njegovoj vezi sa Anitom…

Sada su se oglasili i Anđelovi prijatelji, preciznije njegov drug Stefan Šebez.

On je dao sud o aktuelnim dešavanjima, što je privuklo veliku pažnju jer se Rankovićevi najbliži ne oglašavaju za medije.

Nakon sukoba Milice Veličković i Anđela Rankovića u kome je ona otkrila da je Stefan Šebez njen priatelj, ali i Anđelov jako dobar, oglasio se on i dao svoj sud, a potom otkrio na čijoj je strani.

Stefan je jasno istakao da Anđelo ima njegovu podršku u svemu, što se verovatno odnosi i na ljubavnu vezu sa Anitom Stanojlović.

– Anđelo je moj dugogodišnji prijatelj, znamo se još pre rijalitija i svega, kao što sam rekao, ima moju podršku i uz njega sam do kraja, ostali me ne zanimaju – istakao je Šebez.

Podsetimo, Anđelo i Anita već danima imaju žestoke svađe sa Milicom, koja je najavila da će odmah posle “Elite” da Stanojlovićevoj zagorča život tako što će na Anđela pustiti svoje drugarice.

– Moje drugarice ću da pustim na jednog momka odavde, one ga i poznaju pa ćemo da videmo da li će ostati u vezi. Ne može neko ko dolazi “Lastom” do Beograda meni nešto da priča ovde. Ja u duši nosim dobrotu, empatiju ali i alkoholizam i sve što mi nameću – rekla je Milica.

Zatim je dodala sledeće:

– Ja znam da je Apolon sa Zvezdare Karić, ne znam da li je to tačna reč ali sam čula za Karića da je ozbiljnija glava. Neću da se uhvatim za konkretnu reč, ali sam čula za samo jednu osobu sa Zvezdare, Karića. Ovde se ljudi hvataju za reći, Anđelo je lep i kulturan, a upao je u kandže koje će ga skupo koštati, sinoć je hteo da ide kući i počeo je da plače – govorila je Milica, a Anđelo se na to nasmejao.