Home Zanimljivosti DIREKTNO IZ ELITE ZA MARIJU KULIĆ: Nakon Miljanine diskvalifikacije – Neće ostati...

DIREKTNO IZ ELITE ZA MARIJU KULIĆ: Nakon Miljanine diskvalifikacije – Neće ostati imuna na ovo…

759
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Neće ostati imuna na ovo…

Pristigle su javne čestitke povodom Marijinog rođendana.

U “Eliti” su održane vanredne “Nominacije” za odabrane. Tokom glasanja Jelena Marinković Ilić je ugrabila priliku da se javno obrati Mariji Kulić, kako bi joj čestitala rođendan.

Ova njena reakcija mnoge je iznenadila, jer je poznato da Marija nije u dobrim odnosima sa Ivanom Marinkovićem i da su zbog njegovog ophođenja prema Željku Kuliću imali jako brutalne svađe.

Očigledno Jelena ne želi da bude deo toga i trudi se da ispoštuje Željkovu baku na svaki mogući način, što je sada i pokazala.

– Želim da pozdravim Miksi i želim da čestitam rođendan Mariji Kulić, mislim da je sutra. Ona je tri dana posle mene – poručila je Jelena nakon što je završila svoju nominaciju u kući Odabranih.

Inače, Miljana je pre nekoliko dana odlukom Pinkove produkcije diskvalifikovana iz rijalitija “Elita”, a ona je poslednjih nekoliko dana smirila strasti i provodila vreme sa Jelenom.

Ona je samim tim dosta spustila loptu i sa Ivanom, pa su više puta obavili normalan razogovor, tokom kojeg su pričali i o njihovom sinu Željku.

Mnogi gledaoci su osudili Ivana jer preko leta nije brinuo o Željku i provodio vreme sa njim, a i dalje se polemiše da li će uraditi nešto povodom toga i da li će promeniti svoj odnos prema njemu i posvetiti svom sinu više pažnje i vremena, kad izađe iz aktuelne rijaliti sezone.