Home Zanimljivosti ODLAZI – OSTAVLJA GA: Stanijina poslednja izjava o dešavanju sa Asminom…

ODLAZI – OSTAVLJA GA: Stanijina poslednja izjava o dešavanju sa Asminom…

1406
0
Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

Stanijina poslednja izjava o dešavanju sa Asminom…

Starleta Stanija Dobrojević oglasila se povodom situacije u koju je umešana, a koja se tiče učesnice “Elite” Aneli Ahmić i oca njenog deteta Asmina Durdžića.

Iako je zauzela poziciju sa koje odbija da se javlja medijima i da iznosi komentare, Stanija ipak staje pred kamere. Pogledajte njene komentare na celu trenutnu sutuaciju.

Za novinare koji su starletu sačekali ispred zgrade u kojoj živi, Stanija je objasnila stav koji zauzima i koji su joj sledeći koraci.

– Morala sam da se povučem iz cele situacije – započela je Stanija.

– Šta tebi najviše smeta u celoj ovoj situaciji, povodom najnovije Asminove ispovesti, on se žalio medijima da je dobio pretnje i svašta nesto? – upitao je novinar.

– Ovo je Asminova priča. Ovo je jedna velika nameštaljka, gde samo ispaštam ja i poziva se na medijski linč na mene ni krivu ni duznu. Ovo mora Asmin da istera do kraja sa Ahmićkom. Ja sam u medije izlazila da zaštitim sebe jer trpim, prvo medijski linč dok još niko nije znao o čemu je reč, a posle od ovih onih ovo ono. Odbranila sam sebe i rekla sam da izlazim iz ovoga – objasnila je Stanija.

– Žašto ti je trebala ova veza sa Asminom kad te je ovoliko kostala? – usledilo je pitanje.

– Da sam znala šta me čeka ne bih ni slovo prozborila. To je što je u, toj sam situaciji sada – odgovorila je i dodala:

– Izlazim iz svega ovoga, do daljnjeg ne dajem izjave, idem u ilegalu za tri dana. Idem u Ameriku – završila je.

– Hoćeš li se javiti n Asminove pozive kada te bude zvao dok si u Americi? – upitao je novinar.

– On zna koliko ja ispaštam, molim Vas kao medije da ne tražite izjave jer ja iz svega ovoga izlazim. Više ništa ja ne mogu ovde da rešim – objasnila je Stanija.