Home Zanimljivosti JANJUŠ U BOLNICI – PRIKLJUČEN NA INFUZIJU: Prikovan za krevet – Zahteva...

JANJUŠ U BOLNICI – PRIKLJUČEN NA INFUZIJU: Prikovan za krevet – Zahteva od nje da mu pošalje novac…

2187
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Zahteva od nje da mu pošalje novac…

Aktuelni “elitar”, Marko Janjušević Janjuš, među prvima je bio na spisku da i ove sezone bude učesnik “Elite”, a nakon što je na kratko napustio rijaliti zbog samoubistva brata, ponovo se vratio na imanje.

Kako je godinama u rijalitiju, zadnjih pet godina svega je par meseci bio u “spoljnom svetu”. Sada, klupko se odmotava.

Zahvaljujući društvenim mrežama, mediji su došli u posed šokantnih informacija o njemu dok nije ušao u sedmu sezonu “Zadruge”.

Naime kako prenosi Blic, Janjuš je tokom leta bio u šemi sa izvesnom Jelenom, kojoj ne navodno tražio novac, te da joj je uzeo čak 15.000 evra.

Došlo se do prepiske Janjuša i Jelene, u kojoj se vidi kako zahteva od nje da mu pošalje novac.

Novac je očigledno dobio, s obzirom na to da u prepisci koja je poslednja ugledala svetlost dana, anonimna Jelena zahteva da joj Marko taj novac vrat!

– Stani više. Kada ću dobiti svoje pare? Da završimo sa ovim sprdačinama – pretpostavlja se da piše Jelena, na šta njoj Janjuš šalje fotografiju iz bolničkog kreveta.

Instagram,
Instagram,

– Ostavljam ti stvari ispred vrata od stana. Ne mogu ja više da se nerviram oko tebe i tvojih muljarenja – glasi još jedna poruka, na koju Janjuš ne odgovara.

S obzirom na to da je ovo novina kada je bivši košarkaš i sadašnji kockar u pitanju, ostaje nam da ispratimo kako će se situacija dalje odvijati.