Home Zanimljivosti ANITA NAPUŠTA ELITU: Otkriven razlog zašto mora hitno da izađe – Duboko...

ANITA NAPUŠTA ELITU: Otkriven razlog zašto mora hitno da izađe – Duboko je uznemirena…

482
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Duboko je uznemirena…

Poznata zadrugarka, a danas elitarka dobila je obaveštenje, a onda je krenula da se pakuje.

Učesnica popularnog rijalitija programa “Elita”, Anita Stanojlović privlači jako veliku pažnju svojim ponašanjem od samog početka sezone, a iako je ušla u braku sa Jovano Tomić Matorom, brzo se saznalo za njena neverstva, zbog čega je taj odnos pukao, a ona je ušla u novu vezu i to sa Anđelom Rankovićem, Matorinim bivšim prijateljem.

Međutim, Anita nema probleme i turbulentan život samo u rijalitiju, već i izvan njega.

Kao što je već poznato Anita ima sina Alekseja, sa čijim ocem nije u najboljim odnosima i trenutno se na sudu bore za starateljstvo.

Kako je Stanojlovićeva nekoliko puta morala da izlazi na ročišta povodom ovog slučaja, sada je svojim cimerima otkrila da će ponovo nasputiti imanje u Šimanovcima i uputiti se u rodni grad, zbog suđenja koje ima zakazano.

Naime, Anita je komentarisala sa cimerima rodni grad Kruševac, gde im je otkrila da će ga posetiti za tri dana, iz razloga koji su navedeni iznad u tekst.

– Idem tamo za 3 dana – rekla je Anita, dok su njeni cimeri pokušavali da se dogovore gde se nalazi jedan lokal u Kruševcu.

Inače, Anita je povodom mesečnice sa Anđelom dobila mnogo poklona, a uz silne čestitke stigla je poruka i od njene majke, koja joj je dala do znanja da podržava njenu ljubav sa Anđelom i da ne želi da je vidi kako se svađa sa njim i ulazi u rasprave, kao što je radila prethodnih dana.