Home Zanimljivosti ULOŽIO SKORO 6 MILIONA EVRA U NOVI BIZNIS: Aneli Ahmić ga optužuje...

ULOŽIO SKORO 6 MILIONA EVRA U NOVI BIZNIS: Aneli Ahmić ga optužuje da nema dinara u džepu…

1769
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Aneli Ahmić ga optužuje da nema dinara u džepu…

Plan je da ovaj projekat bude završen do kraja godine.

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić ne prestaju da “ratuju” i da iznose prljav veš iz njihovog odnosa. Asmin je optužio Aneli da je živela u kući bez grejanja i tople vode, što je ona oštro demantovala.

Sa druge strane, Aneli tvrdi da Asmin nema novac kojim se hvali na društvenim mrežama, već da pozajmljuje na sve strane i da je dužan mnogima.

Međutim, Durdžić demantuje ove Aneline optužbe i objavljuje dokaze na društvenim mrežama šta je sve platio i gde je sve putovao.

Asmin je sada objavio na svom Insagram profilu snimak sa gradilišta. On je odlučio da ogroman novac uloži u novi biznis.

Ekipa novinara je kontaktirala Asmina kako bi saznali detalje:

– Gradim zgradu u Austiriji. U njoj će biti 30 stanova. Plan je da ovaj projekat bude završen do Nove godine. Uložio sam 5,7 miliona evra u ovaj biznis – rekao je Asmin.

Podsećamo, Asmin se četiri meseca povukao sa društvenih mreža i nije komentarisao dešavanja u “Eliti”. Međutim, kada je Aneli u rijalitiju izjavila da Asmin i Stanija Dobrojević žele da joj oduzmu dete, on je počeo da se oglašava kako bi zaštitio Staniju. On je doputovao u Srbiju kako bi ispričao svoju stranu priče.

Njegov cilj je bio da javno prođe kroz celu situaciju i da objasni svako dešavanje počev od borbe za starateljstvo nad detetom koju ima sa Aneli, preko poziva za učešće u emisiji i poruke koje je poslao voditelju Darku Tanasijeviću sve do danas. Potom je ponovo otputovao u Austriju kako bi posetio svoju firmi i pratio izgradnju njegovih zgrada.