Home Zanimljivosti VODITELJ OTKRIO DA JE MENSUROVO UČEŠĆE LAŽNO: Dostavio fotografiju kojom ga je...

VODITELJ OTKRIO DA JE MENSUROVO UČEŠĆE LAŽNO: Dostavio fotografiju kojom ga je potpuno uništio…

4146
0
Mensur Ajdarpasic, Milan Milosevic,
Mensur Ajdarpasic, Milan Milosevic,

Dostavio fotografiju kojom ga je potpuno uništio…

Ovoga se svi sećamo, a evo o čemu je reč.

Na svom Instagram profilu, Osman Karić, nekadašnji voditelj radio Amnezije u Zadruzi, je objavio snimak iz popularnog rijalitija “Zadruga”, na kom se vidi njegov sin Stefan Karić u društvu sa nekadašnjim dobrim prijateljem Mensurom Ajdarpašićem.

Ovaj snimak je izazvao veliku pažnju javnosti i pokrenuo lavinu komentara, naročito zbog statusa koji je Osman napisao uz objavu: “Ovo je bilo vreme istina, sada je sve sem istine”.

Instagram,
Instagram,

Odmah nakon što je Osman Karić podelio snimak na svom Instagram storiju, počele su da pristižu reakcije javnosti. Mnogi su izrazili iznenađenje i šok zbog viđenog, s obzirom na to da su Stefan i Mensur nekada bili bliski prijatelji, a sada se čini da su odnosi među njima promenjeni.

Takođe, status koji je Osman napisao uz snimak dodatno je podstakao spekulacije i komentare o tome šta je tačno mislio kad je pomenuo “istinu”.

Posle objave ovog snimka, mnogi prateći rijaliti “Zadruga” su počeli da analiziraju promene u odnosima između učesnika, posebno između Stefana i Mensura.

Neki su istakli da su njih dvojica nekada bili nerazdvojni, dok su drugi primetili da se odnosi među njima promenili od tada. Ova situacija je podstakla mnoge da se zapitaju šta se tačno dogodilo između Stefana i Mensura, i da li će njihov odnos ikada biti kao pre.

Jedan od ključnih elemenata koji je privukao pažnju javnosti jeste status koji je Osman napisao uz objavu snimka. Mnogi su pokušali da protumače šta je Osman hteo da kaže svojom porukom, ali istovremeno su ostali i u nedoumici o tome šta je tačno mislio kada je naveo da je sada sve “sem istine”.

Ovaj status je dodatno podgrejao interesovanje javnosti za odnos između Stefana, Mensura i Osmana, ali je istovremeno ostavio mnogo prostora za tumačenje, poput onog da je čitavo Mensurovo učešće sada u Eliti, lažno.