Home Zanimljivosti OD POLITIČARA TRAŽILA PARE: Nakon što je napustio rijaliti – Izneo informacije...

OD POLITIČARA TRAŽILA PARE: Nakon što je napustio rijaliti – Izneo informacije o Aneli Ahmić… (VIDEO)

221
0
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

Izneo informacije o Aneli Ahmić…

Stvari iz privatnog života sve vreme isplivavaju u javnost!

Takmičarka “Elite”, Aneli Ahmić neprestano šokira domaću javnost svojim ponašanjem, neznanjem i bezobrazlukom. Stvari iz njenog privatnog života svakodnevno isplivavaju u javnost.

Mnoge od tih priča su poljuljale samopouzdanje Marka Janjuševića Janjuša, koji se u rijalitiju emotivno zbližio sa Ahmićevom.

Janjuš je sada napustio “Elitu” kako bi otišao u Prijepolje, u svoju porodičnu kuću, u kojoj žive njegovi roditelji, da bi odao pomen povodom 40 dana.

Bivši učesnik rijaliti programa “Elita”, Aleksandar Požgaj, aktivan je na društvenim mrežama i rado se pojavljuje da prokomentariše situaciju u rijalitiju, a sada je u jednom gostovanju ispričao svoje iskustvo sa kontroverznom takmičarkom.

– Mislim da nije bila sa Asminom, zato što je bila dosta punija. Došla je na poziv na Instagramu. Mi smo tada imali kancelarije tu kod Skupštine. On kaže: “vidi ovu što mi piše”, a ja sam hteo da vidimo koja je. Veruj mi, sutra je došla, ja sam se tu zadržao sat vremena, kad sam video ko je došao, rekoh: “ljudi moji, ja odoh”. Ona je došla na poziv tog prijatelja. Taj prijatelj je galantan, Asmin takođe i ne znam šta traži sa Janjušem – rekao je bivši političar u emisiji.

– “Sponzoruša samo za pare, sve ih upoznala preko telefona, striktno trazila ko ima pare, i kaže Asmin kriv, Bujanovac, Švajcarska…”, “A sećam se da joj je rekao da se poznaju, a ona se blesakasto nešto kezila tipa: aha pa da… i posle ga izbegavala! Postojao je i klip na nekoj stranici na početku. Realno, s obzirom šta se do sada saznalo o njoj, ovo nije nikakva novost”, “Isto ovako su svi i o Dalili pričali, utrkivali se ko će više da je pljune i šta se desilo? Gde je ona, gde su oni? Inače sam bila Dalilin hejter, ali tako stvari stoje”, “Slino, sad si propričao” – nizali su se komentari.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!