Home Zanimljivosti PLAČE NA SAV GLAS: Maja iznela sav prljav veš – Zadala joj...

PLAČE NA SAV GLAS: Maja iznela sav prljav veš – Zadala joj poslednji udarac… (VIDEO)

348
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Zadala joj poslednji udarac…

Maja Marinković je ušla u sukob sa Slađom Lazić, čime su zauvek okončale svoje prijateljstvo.

Maja ogovara svoju bivšu drugaricu Slađu Poršelinu, poručila joj da nikada neće biti kao ona.

Blinda zapenila zbog Majine izdaje, a Marinkovićeva iznela sav prljav veš.

– Ja sam razočarana i šokirana jer nikada ništa loše nisam rekla za Maju, niti ću ikada – započela je Slađa.

– Ona je meni sve ove navode demantovala kad smo bili napolju. Ona je mene lagala napolju izgleda, čim sad potvrđuje ovu priču. Ja da sam nju blamirala ne mogu da verujem, utanjila sam totalno. Ja sam se sutradan odma čula sa njom kad je bio narod pita, ona je sve najstrašnije osudila i Miću da je lagao isto. Nisam verovala ni da postoje prepiske, ona je meni rekla pusti to, dala je demant novinarima. Ja jesam nekad bila arogantna prema taksistima i snimala storije ali ne znam zašto bi joj to smetalo toliko. Piala bih je zašto priča sada ovo, jer lagala tada ili sada? -rekla je Slađa.

– Ja to nikad ne bih pokrenula, ja sam prema njoj bila prijatelj a ona je mene iskoristila zarad rijalitija. Ja sam rekla na intervjuu da se Slađa plaši možda nekih stvari da ne iznesem, ali ja sam Slađu mnogo poštovala, poslala sam joj tortu za rođendan. Njen odnos se prema meni promenio kad je Anita postala glavna tema, čak je provocirala po kući indirektno, ja nisam mnoge stavri iznela niti ću. Mene je sramota nekih stvari koje ona radi za ovim stolom. Ona se itekako družila sa mnom iz koristi. Povredilo je sve ovo zato što sam rekla onako kako jeste, jeste me blamirala, bila je neprijatna prema taksistima. Oni nemaju muda da pričaju o nekim stvarima, ja sam bila dobra kad sam joj davala garderobu, kad su bile aktuelne teme oko mene u prethodnim sezonama. Bila mi je tu kad mi je bilo jako teško i nisam tad razmišljala da je sa mnom zbog kadra u dobrom odnosu. Bila je situacija kad je došla devojka u separe i ona je rekla kao da se skloni da ne želi da se slika, tako neke postupke koje je imala su degutantni jako – rekla je Maja.

– Šta te je ove sezone zabolelo da tako pričaš o meni, jel realno ovo, ti govoriš da sam ja tebe blamirala i sad iznosiš tako neke stvari, ovo stvarno nisam zaslužila. Ja kao prema tebi nisam bila čovek, ovo je sramota što radiš. Ja ulazim ovde u elitu, branim te najstrašnije, sve stvari sam demantovala o tebi. Tebe je Miljana Kulić najstrašnije vređala pa se opet dobro družiš sa njom – rekla je Slađa.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: