Home Zanimljivosti ANITA SAZNALA ZA SVE ANĐELOVE ŠEME IZ SPOLJNOG SVETA: Usledio karambol nakon...

ANITA SAZNALA ZA SVE ANĐELOVE ŠEME IZ SPOLJNOG SVETA: Usledio karambol nakon hladnog tuša…

190
0
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,

Usledio karambol nakon hladnog tuša…

Ovo nije bilo prijatno!

Učesnik Elite Anđelo Ranković kaže da je u spoljnom svetu jednom prilikom dobio ponudu da spava sa dve devojke u isto vreme, ali da je to odbio jer je u tom trenutku bio u dužoj vezi.

On kaže da ne mora ni sa kim da bude u rijalitiju jer su devojke zainteresovane za njega u svakom slučaju, pa zbog toga nikoga ni ne juri.

– Meni su se devojke uvek same bacale pod noge, zato kod mene nema bilo kakve jurnjave. Imao sam kratke veze, njih najviše volim, ali bilo je i onih ozbiljnih. Dve devojke su mi jednom u izlasku rekle da me hoće u krevetu, da imamo trojku, ali sam samo pokazao u pravcu devojke s kojom sam tada bio, bila je jedna pevačica u pitanju, ali nije Teodora, pošto verujem da ste odmah pomislili svi na nju – rekao je maneken, ali nije hteo da ulazi u detalje.

Inače, u novoj emisiji “Gledanje snimaka” nastao je haos kad je emitovan klip na kojem Milena Kačavenda brutalno proziva Anđela Rankovića i konačno iznosi svoje pravo mišljenje o njemu.

On na brutalne uvrede nije ostao nem, pa joj je žestoko uzvratio, a u sve to se umešala i Anita Stanojlović, što je izazvalo dodatni karambol.

Mada kako i ne, kad je saznala da je Anđelo i te kako aktivan u spoljnom svetu.

– Može da priča šta hoće, može majka da mi bude, a ja takve žene ne gledam na taj način. Kad kažem da devojke mogu biti zaljubljene u mene, ne mislim na nju. Ona ne bi trebala da razmišlja o muškarcu koji je mlađi od nje 20 – 25 godina – rekao je Anđelo.