Home Zanimljivosti “IDEŠ I OVDE NA BLOK”: Zola javno otkačio Miljanu Kulić – Drama...

“IDEŠ I OVDE NA BLOK”: Zola javno otkačio Miljanu Kulić – Drama oko ljubavnika ne jenjava…

233
0
Lazar Colic, Miljana Kulic,
Lazar Colic, Miljana Kulic,

Drama oko ljubavnika ne jenjava…

Diskvalifikovana učesnica Elite, Miljana Kulić, rijaliti je napustila pre nekoliko dana, a kako su mediji pisali, uputila se ka Beču, kako bi se konačno videla sa Lazarom Čolićem Zolom. On je imanje u Šimanovcima napustio nešto ranije, samoinicijativno.

Bivša rijaliti učesnica nedavno igrala meč na TikToku sa Filipom Carem, a cilj igre je bio da ukoliko Nišlijka pobedi, videće svog bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu. Međutim, rezultat je bio nerešen, pa je Car odlučio da finalni meč bude u subotu, ali je Miljana tu odluku oborila.

Sada je osvanuo snimak gde je Nišlijka ispričala kako su navodno zajedno, ali Zola ne želi da otkrije do 10. februara, dok video prate njihove zajedničke fotografije iz Beča.

Miljana je takođe objavljivala slike gde su Zola i ona zajedno, dok se Zola oglašavao u nadi da će demantovati istinitost ovih fotografija.

Iako je iznela brojne optužbe na njegov račun, Miljana ni dan danas ne može da preboli Zolu, pa je, čini se, rešila da pruži njihovoj ljubavi još jednu šansu. Kupila je kartu za Beč, spakovala stvari, a mi smo je uhvatila u avionu, tokom leta.

Kulićeva je bila nestrpljiva da ugleda Čolića, pa je neprestano, tokom leta, ustajala, premeštala stvari, a putnici okolo su je opominjali i vikali na nju. Međutim, zadrugarka nije preterano marila za to.

Ovo je izgleda bila kap koja je prelila čašu, pošto je Zola odlučio da svoju bivšu ljubav blokira. U to ime, Miljana mu se obratila na nemačkom jeziku putem Instagram storija.

– Ti, budalo. Nije ti dozvoljeno da se prijaviš, Car je naredio. Ti, mala k*čko – glasi slobodan prevod Miljanine poruke.

Ostaje nam da pratimo situaciju i vidimo kako će se odvijati.