Home Zanimljivosti OPTUŽENA DA DUGUJE NOVAC: Ana Ćurčić prozvana javno zbog vrtoglave sume koju...

OPTUŽENA DA DUGUJE NOVAC: Ana Ćurčić prozvana javno zbog vrtoglave sume koju sada mora da vrati…

222
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Ana Ćurčić prozvana javno zbog vrtoglave sume koju sada mora da vrati…

Trebalo je da zajedno uđu u Zadrugu, ali od Jovaninog ulaska na kraju nije bilo ništa.

Jovana Novakov Šmizla, bivša drugarica Ane Ćurčić, odlučila je da nakon godinu dana otkrije do sada nepoznate detalje.

Kako Šmizla kaže, prijateljstvo sa Anom je puklo onog momenta kada je odlučila da u rijalitiju “Zadruga” optuži bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića za na**lje. Jovana nije želela da učestvuje u tome, pa joj je javno okrenula leđa, ali se njihova svađa nije na tome završila.

– Ana je napravila haos zbog toga što sam imala intervju. Zvala je kolegu nekoliko puta i poručila mi po njemu da joj vratim neke stvari. Ne sećam se koje stvari, da li je ostalo nešto kod mene, ali nema veze. Ja sam joj rekla da može da ih dobije nazad, ali tek kada mi vrati pare koje mi duguje. Pozvala me je, a kad sam joj se javila, tada je krenula da se dere i vređa – rekla je Jovana, a zatim objasnila o kakvim parama se radi:

– To je već procurilo, radi se o bitkoinima. Ana je imala tu neku kombinaciju, upala sam u tu priču, počelo je “kopanje”. Krenuo je problem sa isplatama. Recimo, ja sam imala isplatu 500 evra, ja sam dobijala 400. Imam 300, dobijem 250. I to se sve tako skraćivalo. U pitanju je nekoliko hiljada evra kada se sve skupi – rekla je ona.

Jovana je rekla da joj je Ana pretila, a kao dokaz je priložila snimak njihovog razgovora, koji možete pročitati u nastavku teksta.

– Je*em li ti mamicu mrtvu onu, je l’ si čula lažovčino jedna?! Je*em li ti mamu mrtvu još jednom da si nešto progovorila! – rekla je Ana na ivici suza, a Šmizla joj je odgovorila:

– Jao, nemoj da mi plačeš Ćurčić Ana, molim te. Kako kada si mi je*ala mamu “narkomansku” nisi plakala. Žrtvo nasilja – rekla je ona, a Ćurčićeva je nastavila:

– Ti si bre idiot! Kaži, ‘ajde! Svi te slušamo – rekla je ona.

Šmizla ju je pitala da li je lagala ljude za bitkoine:

– Slušaj bre. Dinar ti je svaki vraćen, ti i Džoni ste mi hiljadu i po evra uzeli! Spakuj mi sve moje stvari koja si spremila za mrtvu “Zadrugu”, a nisi ušla znaš zbog čega – odbrusila joj je Ana.

Jovana joj je odgovorila:

– Ljubavi, ja samo novinarima i voditeljima dajem intervjue, a ne d*oljama. Ti i ja možemo jedan na jedan da se vidimo. Slušaj d*oljo, ja nisam smela da pričam o tebi u ovom intervjuu zato što si voditeljka. Je*em li ti ja mamu – rekla je Šmizla, a na pitanje da li sme da dođe, odgovorila je:

– Smem, evo sada ću da dođem. Ali da ja tebi postavljam pitanja. Može? Znaš ko je prvi pozvan da bude voditelj tu? Hoćeš da ti pokažem poruke od Mema? – rekla je ona.

Ani se Jovanin dogovor očigledno nije dopao, pa joj je poručila:

– Sevaj! Svi smo se slatko nasmejali. Slušaj, ako hoćeš, imaš poziv od mene da dođeš da te ja intervjuišem – rekla je Ana i spustila joj slušalicu.

Šmizla je u nastavku intervjua za Informer rekla da će reći da sve što zna o njoj:

– Spremna sam sve da iznesem o njoj sa obzirom na to da mi je opsovala mrtvu majku, a zna da je bolesna. Rekla je da će me zabraniti na svim televizijama, pa evo, pre nego što me zabrane, ja ću reći šta znam – kazala je Jovana i nastavila:

– Prvo ću reći da se najviše kajem što nisam poslušala njenu ćerku koja mi je rekla da ja ne znam ko je njena mama. Kada je Ana ulazila u rijaliti plakala je i molila ju je da ne ulazi u rijaliti, jer će da se izblamira. Iva je mene poštovala i ja sam bila ta koja joj je rekla da njena mama neće da se izblamira i da će da se drži. Ona mi je rekla: “Jovana, veruj mi, ti ne znaš ko je moja mama. Ja je znam, mene je rodila”. Tako da, bila je u fazonu “Skloni se dok možeš, beži dok te noge nose” – otkrila je ona i iznela još šokantnih tvrdnji:

– Kada je ispala frka sa njenom ćerkom, kada su se bukvalno potukle, ja sam ih razdvajala, kao i moj bivši suprug. To su bile pogrdne reči kao kad se posvađaš sa ne znam… Od “d*oljo”, pa nadalje. Mala je onda zvala tatu, a Ana je počela da urla: “Dođi odmah po nju, vodi je, ubiću je, mrš iz moje kuće” i čovek je bio u fazonu: “Ana, muka mi je više od tvojih histerija, svima si nam preko glave, od*ebi od mene, nemoj više da si me zvala”. Tako da su oni svi zgroženi zbog tog njenog histeričnog ponašanja u tim godinama. Zgroženi su i ponašanjem prema deci. Ona je rekla da će ući ako deca “aminuju”. Deca nisu “aminovala”, čak su i plakala, molila je, preklinjala je, mala je rekla da će da je se odrekne… Nju nije to zanimalo. Peglala je svoju priču, ušla je unutra, rekla da izlazi za dve nedelje, a kako će deci da se objasni da ona ne izlazi za dve nedelje, nju to nije zanimalo – rekla je ona.