Home Zanimljivosti JANJUŠ OPTUŽIO MAJU DA ZAVIDI NJEGOVOJ I ANELINOJ LJUBAVI: Marinkovićeva igorela od...

JANJUŠ OPTUŽIO MAJU DA ZAVIDI NJEGOVOJ I ANELINOJ LJUBAVI: Marinkovićeva igorela od besa… (VIDEO)

307
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Marinkovićeva igorela od besa…

Starleta nije dužna!

U toku je bila debata u “Eliti”.

Učesnici su diskutovali o tome da li je ljubomora u vezi poželjna ili ne:

– Lečite svoje komplekse ljubomorom. Mi koji nismo ljubomorni nemamo problem s visokim pritiskom. Mirno spavamo. Ode jedan, dođu dva – kazala je Sneža.

– Bolesna ljubomora je ograničavanje slobode. Biranje društva partneru i generalno društvenog života je jedno veliko zlo – kazala je Žana.

– Ne volim kada je moj dečko preterano ljubomoran. Balans je najvažniji. Nekad i ja umem da istripujem neku situaciju, ali nisam ekstremna u tome. Razumem kad je neko nervozan, ali sve je prihvatljivo u granicama normale. Trenutno sam u odnosu u kom je pristutna ljubvomora i sa njegove i sa moje strane – kazala je Miona.

– Ljubomora samo stvara velike probleme u vezi. Ja sam sad u takvom odnosu da ne bih želeo da budem sa nekim ko meni zadaje neke muke. Ne smatram ni da bivši partneri treba da budu ljubomorni jer su ljudi nastavili dalje. Žao mi je, ali tako je. Žao mi je, ali tako je – rekao je Janjuš.

– Imamo i nas ljubomorne. Mi kada volimo partnere, vi se borimo za njih, pa dolazi i do te ljubomore. Sad Janjuš podmuklo podbada. Kad sam ja prošle godine imala vezu, žuti, olidrali mačor je komentarisao moj odnos. On i njegova devojka mene pokušavaju da osude, a nisu ni svesni koliko su mi smešni. Janjuš i Aneli prilčaju da su se promenili, a ja to ne vidim – kazala je Maja.

Detaljnije pogledajte u videu ispod: