Home Zanimljivosti UOČI POROĐAJA: Budući otac Filip Car javnosti saopštio poruku – Progovorio o...

UOČI POROĐAJA: Budući otac Filip Car javnosti saopštio poruku – Progovorio o bolu…

480
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Progovorio o bolu…

Nije mu lako, jer ipak je to važan datum!

Nakon što je trudna Aleksandra Nikolić priznala da najbitnije još uvek nije podelila sa brojnim fanovima, oglasio se i Filip Car, koji je putem svog Instagrama poslao brutalnu poruku, a mnogi su shvatili da se ovo odnosilo upravo na Nikolićevu:

– Prošao sam kroz svoje najtamnije dane sam, tako da, izvini ako izgleda da mi niko nije potreban – glasio je citat na profilu Filipa Cara.

Međutim, to nije sve. Iako je evidentno da Filip nije najbolje raspoložen, odnosno, da prolazi kroz težak životni period, njegova najnovija objava na Instagramu izazvala je buru reakcija, a korisnici pomenute društvene mreže su se pitali šta bi ovo trebalo da znači.

On je objavio video sa TikToka, uz poseban citat, koji je mnogima zapao za oko. Jasno je da Car ne dolazi sebi, nakon konačnog raskida sa Aleksandrom, a ova poruka je dodatno sve bacila u rebus.

On više ne krije bol zbog svega što se desilo između trudne Aleksandre i njega, a kako se bliži njen porođaj, sve mu još teže pada.

Fanovi se i dan danas pitaju da li su oni u kontaktu i kako će izgledati njihov život, nakon rođenja ćerke, a niko se od njih, povodom ovoga, nije oglasio ni sada:

– Ne pričaj o meni… Znaš moje ime, ali ne i priču, možeš videti moj osmeh, ali ne i bol… – piše, između ostalog, na storiju Filipa Cara, na društvenoj mreži Instagram.