Home Zanimljivosti JANJUŠ BESAN KAO RIS: Urla iz petnih žila – Ne može više...

JANJUŠ BESAN KAO RIS: Urla iz petnih žila – Ne može više da izdrži pritisak…

404
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Ne može više da izdrži pritisak…

“Čas mi se jedna žali na ponašanje, čas druga. Ne zna čovek više šta da radi sa vas dve.”

Učesnik “Elite” Marko Janjušević Janjuš obratio se Aneli Ahmić nakon što ga je čačkala rečima da je primetila kako gleda bivšu devojku Maju Marinković.

Tada je bivšem košarkašu pala klapna, te je počeo da viče na obe:

– Čas mi se jedna žali na ponašanje, čas druga. Ne zna čovek više šta da radi sa vas dve, to jedino da poludi! Obe vršite pritisak na mene, ovo je psihičko nasilje, samo što se ne vidi jasno kao fizičko! Muka mi je da mi jedna, pa druga prebacuje. Ima da odem da iznesem krevet i da spavam u dvorištu tamo kod bazena da me niko ne dira! Ovo je teško za izdržati – pričao je Janjuš Aneli, koja je tvrdila da ništa ružno nije rekla:

– Ne znam što vičeš sad na mene? Samo sam konstatovala šta se desilo, nije mi bila namera da te nerviram. U redu je da gledaš, samo sam mislila da to može mnogo suptilnije da se radi. Maja se sladi time i posle meni namerno gura na nos! – rekla je Aneli.

Inače, Aneli, koja je nedavno obnovila vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, odlučila je da ga iznenadi za Dan zaljubljenih. Kako bi mu priredila poseban doživljaj, Aneli se obratila Drvetu mudrosti za pomoć u organizaciji romantične večere.

Anelin plan za Dan zaljubljenih obuhvata večeru uz lagano muzičko okruženje koje će biti prilagođeno Janjuševićevim željama i potrebama.

Nakon večere, njih dvoje bi se pridružili žurki, gde bi mogli da uživaju u društvu, razgovoru i, prema Anelinim rečima, da izvuku Janjuša iz lošeg stanja, u kom se nalazi zbog iznenadne smrti mlađeg brata, Mihajla.