Home Zanimljivosti NAKON SKANDALA SA ZVEZDANOM: Anđela uhvaćena u kršenju zakona – Sledi joj...

NAKON SKANDALA SA ZVEZDANOM: Anđela uhvaćena u kršenju zakona – Sledi joj paprena kazna… (VIDEO)

557
0
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,

Sledi joj paprena kazna…

Neodgovorno!

Kontroverzna učesnica rijalitija “Zadruga”, Anđela Đuričić, nakon samo par meseci rada na “Hajpu” odskoro više nije članica jata Saše Mirkovića.

Da li je u pitanju otkaz koji je ona dala, ili koji joj je uručen, nije poznato. Anđela je jedino rekla da je napustila Hajp produkciju iz njoj poznatih razloga.

Đuričićeva se još uvek nije vratila u Crnu Goru kod roditelja, već vreme provodi u Beogradu.

Pored toga što uživa u čarima srpskog glavnog grada kao sveže nezaposlena, Anđela krši osnovne zakone koji vladaju u državi.

Naime, Anđela se u toku vožnje snimala, a korišćenje telefona strogo je zabranjeno. Pritom, Đuričićeva nije vezala pojas, što je obaveza svakog vozača u Republici Srbiji.

Kazne za ove prekršaje su mahom novčane, a ukupna visina kretala bi se do 30.000 dinara. Međutim, s obzirom da je bivša devojaka Zvezdana Slavnića strani državljanin, posledice mogu biti veće.

U svakom slučaju, i da posledica nema, obaveza svakog ko vozi je da bude savestan vozač, što ona na ovim Instagram storijima svakako nije.

Anđela je upala u stan u kom boravi Slavnić sa namerom da pokupi garderobu i lične stvari, ali je umesto toga započela žestoku svađu sa Zvezdanom. Njeno vrištanje i dreka nisu prošli neprimećeno, podigavši na noge celu zgradu. Zvezdan je, iznenađen njenim neočekivanim dolaskom, odlučio da snimi njen ispad, te je mobilnim telefonom zabeležio celu situaciju.

Pogledajte prilog: