Home Zanimljivosti “USKORO DIREKTNO”: Zola potvrdio da se ne vraća u Elitu – Prelazi...

“USKORO DIREKTNO”: Zola potvrdio da se ne vraća u Elitu – Prelazi na drugu televiziju…

322
0
Lazar Colic,
Lazar Colic,

Prelazi na drugu televiziju…

Iznenađenje!

Nakon što je samovoljno napustio “Elitu”, Lazar Čolić Zola skoro se potpuno povukao iz medija, i pažnju posvećuje isključivo Instagramu i Tiktoku.

Međutim, zbog kontroverzne veze sa Miljanom Kulić, uvek je u centru interesovanja.

Poseban akcenat na njega je bačen zbog novih priča koje je Kulićeva unela nakon što se vratila u Belu kuću, takođe nakon diskvalifikacije.

Kulićeva je izrazila zabrinutost Janjušu zbog Zolinog ponašanja i istakla da je odmah otišla od njega kada je videla u kakvom je stanju.

– Šta će njemu pare? Pun je frižider, a on želi samo pare. On puši dva dž*inta od ranog jutra. Rekla sam sebi da je kraj, odmah sam otišla. On ni prema sebi nema emocije, a kamoli prema meni. Ne znaš koje on gluposti priča – pričala je Kulićeva.

Više puta je napomenula da bi Zolina majka Bosa trebala da reaguje i pomogne sinu jer je vidljivo da je on u jako lošem stanju.

Mnogi njihovi fanovi i pratioci na društvenim mrežama po ceo dan čekaju da se Zola oglasi povodom svakodnevnih napada na njegovu ličnost, a ovaj put, on je to i učinio.

– Kao i prethodnih mesec i više, danas ponovo čitam na portalima raznorazne laži od dotične osobe. Nije mi zbog laži, nego mi je da se sazna cela istina sa dokazima! Odlučio sam da neću više da ćutim dok bilo ko moje ime uzima u usta, ali to sam odlučio jer mi trenutno tako odgovara, a ne jer me je bilo ko upalio sa lažima. Uskoro reportaža direktno iz Beča, bićete obavešteni na kom TV programu i Jutjub kanalu – napisao je Zola na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Instagram,
Instagram,