Home VIP SUD SE UKLJUČUJE U SLUČAJ MAJE MARINKOVIĆ: Morali da reguju nakon haosa...

SUD SE UKLJUČUJE U SLUČAJ MAJE MARINKOVIĆ: Morali da reguju nakon haosa – Advokat angažovan…

1717
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Neviđeno…

U proteklo vreme se na velelepnom imanju u Šimanovcima, odvilo momačko i devojačko veče Maje Marinković i Bilala Brajlovića, koji će na ludi kamen i sudbonosno “da” pred matičarem izgovoriti u nedelju.

S obzirom na to da je nakon ovih spektakularnih žurki došlo do još jednog u nizu skandaloznih sukoba budućih mladenaca.

Te da je Brajlović imao se**ualni odnos sa Hrvaticom Majom Kovačević, za Pink.rs se oglasio njegov menadžer Đenis Hujić, koji je oštro osudio Majino ponašanje.

– Ogorčen sam postupcima Maje Marinković, njoj nije mesto u rijalitiju nego u nekoj ustanovi da se leči. Verujem da ima dosta boljih devojaka kojima zauzima mesto na televiziji, a kreveta u ustanovama, hvala Bogu, ima slobodnih. Jutros sam kontaktirao advokate, biće pokrenuta tužba protiv Maje Marinković. Sauer koji je zbog kadra ispao tolika jaj*ra, da drugu koji ga je izabrao za kuma radi ono sa njegovom devojkom… Sauer se šlepa uz Bilala, jasno je svima, inače niko ne bi znao za njega. Ponavljam, tužićemo Maju za svaki njen udarac koji je uputila Bilalu. Njegov se*s odobravam, bolje mu je i da spava sa drvetom nego sa ovom bolesnom Majom Marinković. Shvatam da je sva plastična, ali kamo sreće da je ugradila neku umetnu inteligenciju, više bi imala koristi – rekao je Bilalov menadžer u jednom dahu.

Izvor: net

Previous articleDEJAN BEŽI IZ SRBIJE NAKON ALEKSANDRINE IZDAJE: Oglasio se David o njegovom stanju…
Next articleMARIJI KULIĆ UDARILI NA MAJČINSTVO: Pokušava da ispravi grešku na unučetu… (VIDEO)