Home VIP ČUO SE SA NAČELNIKOM KLINIČKOG CENTRA: Evo u kakvom je stanju Taki...

ČUO SE SA NAČELNIKOM KLINIČKOG CENTRA: Evo u kakvom je stanju Taki – “Ostaće u bolnici barem 2 godine…”

9494
0
Taki,
Taki,

Sve zbog stresa…

Juče je cela rijaliti zajednica bila zabrinuta kada je Radomir Marinković Taki potvrdio da je završio na urgentnom i to sve zbog stresa koji doživljava zbog učešća njegove mezimice u najgledanijem rijalitiju.

On je gostujući u jednoj emisiji objasnio šta se deslio.

– Trudim se da budem dobro, ali nisam zdravstveno dobro. Trenutno idem iz Urgentnog centra, obećao sam i došao kod vas. Vraćam se u Urgentni centar, možda ću nekoliko dana i ostati tamo da ležim – rekao je Taki i otkrio da mu je šećer čak 26!

Ipak, izgleda da nemaju svi samilosti prema Takijevim mukama koje proživljava zbog Zadruge, ali ni za njegovo narušeno zdravlje. Tako je Marko Janjušević Janjuš, bivši dečko Maje Marinković, koji se više puta sukobljavao sa svojim nesuđenim tastom od čitave stvari napravio šalu.

– Pozdrav ljudi, pre nekih 20 minuta sam se čuo sa načelnikom kliničkog centra Milkom Ašaninom i imam jako lepe vesti za sve vas koji ste uz mene u ovom teškom trenutku koji mi se dešava… Taki je dobro i sve šanse da će ga pustiti iz bolnice za 2 godine. Hvala svima koji brinete – stoji u Janjuševoj objavi na instagramu.

Da li je Janjuš preterao, proceniti sami.

Instagram,
Instagram,

Izvor: net