Home VIP ISTINA O ODNOSU ALEKSANDRE I ZVEZDANA: Snimljeni – “Rade protiv njene veze...

ISTINA O ODNOSU ALEKSANDRE I ZVEZDANA: Snimljeni – “Rade protiv njene veze sa Dejanom…” (VIDEO)

401
0
Aleksandra Nikolic, Zvezdan Slavnic,
Aleksandra Nikolic, Zvezdan Slavnic,

Ima pažljivo oko…

Sanja Grujić je razgovarala sa Drvetom Mudrosti o ljubanim parovima u Beloj kući. Ona je komentarisala i Aleksandru Nikolić i Zvezdana Slavnića pa je otkrila svoju teoriju:

– Zvezdan sa svima ima isti odnos, i sa Aleksandrom. On devojke gleda kao ortake. On otpada tu, ali Aleksandra mi je zanimljiva. Marko Marković se uselio u moj krevet proed Aleksandre. Marko se distancirao od Milice kada Aleks nije bila tu. Kada su se Milica i Aleks posvađale, Marko je bio uz nju. Moram da kažem da je to i Ša provalio. Oni su baš bliskii sada kao komšinice, komšija. Mnogo je to čudno – rekla je Sanja.

– Meni nije jasno kako Aleks može da ima komunikaciju sa ljudima koji rade protiv njene veze sa Dejanom, ako ga već toliko voli – dodala je Sanja, pa je komentarisla Kuliće i Ivana.

– Meni je sve to čudno. Ivan želi da upozna dete, a oni ne daju to. Moram da kažem da se Ivan stabilizovao, on ne želi da uzme dete, ali želi da bude tu i da učestuvje u odrastanju dece . Meni je ucena ono što Marija radi, ali nako zadruge bi trebalo sudskim putem da se reši. SVi tu imauju prava, ali Ivan treba lagano da radi – kometarisala je Sanja.

– O Mariji nemam lepe reči, ona koristi Miljanu za pare. Ona želi da unovči priču o detetu. Ona je jedna prosta žena koja ne zna da vaspita decu, zato ona želi Željka da bi ispravila sve. Ivan ima bolje stavove od nje. Ima i on greške ali je na dobrom putu da bude normalan mušakarc. nisam ja na Ivanovoj strani, ali smatram da svi imaju prava – komentarisala je Sanja.

– Miljana ne mogu očima da vidim, on je prost, primitivan, agresivan. Ne sviđa mi se on. On ima komplekse i frustracije, on ima samo jednu priču, a zapravo je go k… Šokirana sam njime – rekla je Sanja.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous articleISPLIVALA PREPISKA: Tiče se malog Željka – Zahtev Ivana Marinkovića sve će šokirati…
Next articleBEBICA OSTAO BEZ PORODICE: Stigla informacija spolja koja je napravila haos u Beloj kući… (VIDEO)