Home VIP DISKVALIFIKACIJA IVANA MARINKOVIĆA: Scena kakvu rijaliti ne pamti – “Ne znam šta...

DISKVALIFIKACIJA IVANA MARINKOVIĆA: Scena kakvu rijaliti ne pamti – “Ne znam šta da radim…”

1256
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Scena kakvu rijaliti ne pamti…

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”.

Ivan Marinković aktuelni je učesnik šeste sezone rijalitija “Zadruga”.

Ovih dana oči javnosti su uprte u njega baš zbog toga što boravi u istoj prostoriji sa Miljanom Kulić, sa kojom ima dete, sina, Željka Kulića.

Marinković je posebno osvojio srca javnosti zbog emotivnog susreta sa svojim sinom i tom prilikom svima stavio do znanja da “krv nije voda”, kao i da se protiv roditeljskih instikta ne može.

Pored svakodnevnog sukoba sa Ivanom, Marija Kulić je ponesena ovim scenama uzajamne ljubavi oca i sina, spustila gard i ponudila Ivanu da pređe da živi kod njih u Niš kako bi bio sve vreme uz svog sina, koji do sada nije znao za očinsku figuru.

Da Ivan nije bio oduvek ovakav svedoči jedna od mnogobrojnih situacija u rijalitiju “Parovi” gde je dolazilo do fizičkog obračuna sa takmičarima.

Naime, Marinković se sukobio sa Mladenom Vuletićem, tadašnjim učesnikom rijalitija, usled čega je došlo do jezvih scena na*ilja i ba**nanja. Mladen je uda*ao pesnicama Ivana, a ubrzo mu se priključio i veliki broj takmičarki koje su šutirale Marinkovića, u*arale i cepale mu odeću.

Nakon toga produkcija je odlučila da će neko o takmičara biti diskvalifikovan iz rijalitija.

Voditeljka Anđela Lakićević pred vrata vile pozvala je Mladena Vuletića, Ivana Marinkovića i Jovanu Novakov Šmizlu.

Postalo je jasno da će neko od ovo troje takmičara, koji su sve vreme spadali među favorite za dobar plasman u finalu, napustiti vilu.

– Jedno od ovo troje napušta vilu, ostaje bez honorara i ne može dalje da se takmiči u ovoj sezoni – predočila je voditeljka.

Ivan Marinković se sve vreme smejao.

– Ja ne znam šta ja radim pred ovim vratima! Ne bih želeo nikome da vidim leđa – rekao je Ivan.

Većina takmičara je želela da Ivan Marinković napusti vilu, ali želje im se ipak nisu ispunile. Odlukom produkcije, diskvalifikovan je tada Mladen Vuletić.

Izvor: net

Previous articleSNIMAK SA PUMPE U ŠIMANOVCIMA: Produkcija je izbacila napolje – Bez stvari i telefona…
Next articleBILAL OSTAVIO MAJU MARINKOVIĆ PRED SVIMA: Pao joj mrak na oči – “Ovde se ja pitam…” (VIDEO)