Home VIP BILAL OSTAVIO MAJU MARINKOVIĆ PRED SVIMA: Pao joj mrak na oči –...

BILAL OSTAVIO MAJU MARINKOVIĆ PRED SVIMA: Pao joj mrak na oči – “Ovde se ja pitam…” (VIDEO)

461
0
Maja Marinkovic, Bilal Brajlovic,
Maja Marinkovic, Bilal Brajlovic,

Opet haos među parom…

Sinoć su zadrugari odgovarali na pitanja novinara, a jedno od pitanja bilo je postavljeno Maji Marinković i Bilalu Brajloviću.

Naravno, odnosilo se na njihov odnos, koji je nedavno, pred svadbu, debelo poljuljan.

– On je klinac. Nemam potrebu da se nadmećem, pravi lažne frke. Za Filipa mi prebacuje, sebe ne smatram jadnicom da poslužim nekom za veče ili dva pa da glumim žrtvu po kući. Ne ceni me, ne pokazuje mi da se promenio. Ne funkcioniše mi tu nešto, godine njegove i ponašanje. Ne zna da se ponaša, verovatno je navikao na te neke kombinacije – rekla je Maja.

– U dubini nisam zaboravila šta je uradio sa Majom, on je tad bio mrtav pijan. Zato mrzim kada se prepije, prošlo je 7 dana od tada. To što se sad smeje i misli da je mangup, neka on sada progovori – rekla je Maja.

– Majo ne poštuješ ti njega, rekla si da je loš u sek*u, da ti ne odgovara. Šta tražiš u vezi sa njim? Ovo je bolesno, nije smešno. Samo viče da nije ku*va, idi se ubij ako je ovo tvoj život, ona nije normalna – dodao je Miki.

– Ne valja to što sam počeo da radim neke stvari, koje je ona tražila od mene. To su druženje sa drugim ljudima. Ne družim se sa devojkama, a ni sa muškarcima, ni sa njima se višem ne družim. Pričam istinu. Kad sam došao bio sam društven, zbog nje i ove veze, prestao sam to raditi. Ne osećam se više dobro, postao sam takav, a sad se njoj ni to ne sviđa. To je veliki problem, a za nas ne postoji rešenje. Teško da ću biti sa njom, ona nije ništa promenila kod sebe – rekao je Bilal, pa dodao:

– Treba da me poštuje, da me ne ponižava. Ne radim ništa, nikoga ne gledam. Ona stvarno nije normalna, sluša neki glas u svojoj glavi. Na njene ultimatume neću pristati, u izolaciji ću uzeti svoje stvari.

– Koliko si ti jadan – dodala je Maja.

– Ne možeš se promeniti i to je to. Nismo u vezi, rekla mi je da sa njom niko ne može raskinuti da je ona Maja Marinković – dodao je Bilal.

– Od ovoga nema ništa, ovde se pitam ja – poručila je besno Maja.

Detaljnije pogledajte ispod:

Izvor: net

Previous articleDISKVALIFIKACIJA IVANA MARINKOVIĆA: Scena kakvu rijaliti ne pamti – “Ne znam šta da radim…”
Next article“UMESTO N.N. – KAO OTAC ĆE BITI UPISAN IVAN”: Miljana donela odluku – Menja se izvod iz matične knjige… (VIDEO)