Home VIP “PROKLETNICA IMA STAV”: Goca Tržan presekla – Evo kada će se upoznati...

“PROKLETNICA IMA STAV”: Goca Tržan presekla – Evo kada će se upoznati Lena Marinković i Željko Kulić…

981
0
Ivan Marinkovic, Goca Trzan,
Ivan Marinkovic, Goca Trzan,

Pevačica jasno istakla…

Takmičar rijalitija “Zadruga”, Ivan Marinković 2007. godine dobio je kćerku Lenu sa pevačicom Gocom Tržan, a 2018. godine postao je otac Željka Kulića, kog je napravio u rijalitiju “Parovi” sa Miljanom Kulić.

Sa oba deteta učesnik popularnog TV formata “ružičaste televizije” nije održavao kontakt, ali produkcija “Zadruge” dala mu je šansu da to ispravi sa muškim naslednikom.

Željko Kulić uveden je u luskuzno zdanje u Šimanovcima, preksinoć, a Ivan je imao priliku da provede vreme sa sinom.

Od tog trenutka pokrenuta je tema upoznavanja Lene Marinković i Željka Kulića, brata i sestre koji nikada nisu imali priliku da se vide.

– Volela bi da i Goca pomiri ćerku sa Ivanom. Deca nisu kriva koja se rode, ni prvo ni drugo. Treba i brat i sestra da se upoznaju, greota je da se ne znaju – istakla je Marija Kulić tokom sinoćne emisije “Pitanja novinara”.

– Mnogo bih voleo da se jednog dana upoznaju. Ipak su brat i sestra. Lena ne priča o svom bratu, niti pita za njega, ali verujem da će se vremenom to promeniti – istakao je svojevremeno Ivan Marinković.

– Kada Lena bude punoletna moći će da se izjasni. Za sada ona ima Rašu i mene i to je to. Lena ima stav, oštra je i izrazila je želju da će biti advokat, ima jezičinu, prokletinca (smeh), ali ima svoj stav i ume da ga iskaže, za raziluiku od mene i te kako ume da se izbori. Ponaša se kao da ima 25 godina – rekla je Goca Tržan na temu upoznavanja njene kćerke sa polubratom Željkom.

Izvor: net

Previous articleJAVNO MOLI ZA POMOĆ: Dalila Dragojević primorana da traži novi dom – Alarmantno je…
Next article“KO NIJE NA VREME ZARADIO – MORA POD STARE DANE”: Žestoko potkačila Zoricu Marković – “Ponižavanje zbog novca…”