Home VIP NI PEVAČICE VIŠE NE ĆUTE: Mira Škorić ošurila Aleksandru – Podržala Dejana...

NI PEVAČICE VIŠE NE ĆUTE: Mira Škorić ošurila Aleksandru – Podržala Dejana Dragojevića…

2001
0
Mira Skoric, Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolic,
Mira Skoric, Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolic,

Oštro i jasno…

Pevačica Mira Škorić komentarisala je goruće teme i sitacije koje već neko vreme tresu rijaliti “Zadrugu” u popularnoj TV emisiji.

Na javnu prevaru Aleksandre Nikolić Škorićeva nije imala reči hvale, ali je otkrila koliko poštuje porodicu Dragojević.

– Vidi ovako, potpuno neozbiljna priča sa njene strane. Nikada neću reći ništa o ni jednoj devojci, ali stvarno mislim da to Dejan Dragojević nije zaslužio. Njegovu porodicu jako poštujem i volim, naročito Davida. Verujem da će se sve lepo namestiti, biće on srećan čovek, ubeđena sam u to, to je najmanje što je zaslužio – izjavila je Mira.

O Miljani Kulić, ali i njenoj ljubavi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, kao i ‘novim’ emocijama prema Lazaru Čoliću Zoli, takođe je imala šta da kaže, ali je ipak izdvojila Mariju Kulić kao najdražu učesnicu ovog ljubavnog vrtloga.

– Miljana je moj idol! Sa Marijom, to je već pitanje ko može, ozbiljan je car. Njih dve su mi najsimpatičnije, naročito kada se prepucavaju preko stola. Ali Milan Milošević kad uđe, to je tek šou. Što se tiče Miljane i Bebice, nema tu sreće… Ona ima preslatko dete, onog anđela… Miljana treba da nađe srodnu dušu napolju – zaključila je pevačica.

Izvor: net

Previous articleMAJA IZDRŽAVALA DEČKA U ZATVORU: Oglasio se otac – Neverovatne informacije…
Next articleANĐELA I ZVEZDAN UHVAĆENI NA DELU: Prisno druženje zauzetog Slavnića – “Dok ne bude zvanično…” (VIDEO)