Home VIP ISPLANIRANO POMIRENJE – MILJANA SE VRAĆA IVANU MARINKOVIĆU: “Sve je već organizovao…”

ISPLANIRANO POMIRENJE – MILJANA SE VRAĆA IVANU MARINKOVIĆU: “Sve je već organizovao…”

266
0
Miljana Kulic, Ivan Marinkovic,
Miljana Kulic, Ivan Marinkovic,

Haos u najavi…

Zadrugar Ivan Marinković, proslavlja najradosniji hrišćanski praznik deleko od verenice Jelene Ilić, dok je on u rijalitiju “Zadruga”.

– Ivanova verenica jedva čeka da vidi Ivana. Nestrpljivo broji dane i mesece kako bi Ivan napustio rijaliti i bio sa njom. Sve vreme se kod kuće nervira kada ga vidi u nezgodnim situacijama. Jelena ne voli kada se on svađa sa ostalim ukućanima, jer to dodatno utiče negativno na njeno zdravlje – priča dobro obavešten izvor blizak Ivanovoj izabranici i dodaje:

– Njih dvoje nakon rijalitija planiraju svadbu. Još uvek nije sigurno koji će to tačno datum biti, ali čekaju lepo vreme i njegov izlazak iz rijalitija. Postoji mogućnost da se venčaju već i na leto uz najuži krug prijatelja – zaključuje dobro obavešten izvor za “Super TV”.

Za razliku od njega, Miki Đuričić nije izdržao pa je preskočio ogradu imanja u Šimanovcima, kako bi otišao u zagraljaj supruge Angeline i ćerke Dunje.

– Mikija su kod kuće dočekali supruga Angelina i ćerkica Dunja zbog kojih je jedva čekao da napusti velelpno imanje. Angelini je teško bio pao rastanak od Mikija pred njegov ulazak u rijaliti “Zadruga”, ali kada ga je ugledala ponovo kako kroči u porodični dom sinulo joj je Sunce. Miki kao pravi domaćin je sve organizovao i napravio trpezu za goste – zaključuje dobro obavešten izvor blizak porodici Đuričić.

Miljana Kulić pored toga što ne može da se odluči između Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice, sada je oko bacila i na Ivana Marinkovića. Tačnije, tokom praznika nije skidala osmeh sa lica dok je boravila u Ivanovoj blizini.

– Miljana je zaljubljive prirode i svima sve lako oprašta. Nije isključeno da će možda u budućnosti biti sa Ivanom. On je otac njenog deteta i normalno je da gaji određene emocije prema Marinkoviću. Sada je samo pitanje da li će Ivan ponovo biti spreman da se prepusti Miljani i zaboravi svoju verenicu Jelenu – poručuje izvor blizak Kulićevoj.

Izvor: net

Previous article“NAŠ ODNOS JE SAHRANJEN”: Nastao haos zbog Filipa Cara – Prekinuli emisiju… (VIDEO)
Next article“NEKA SPALE I BACE MOJE STVARI”: Miljana nema kud – Vrata porodičnog doma su mi zaključana… (VIDEO)