Home VIP “NISAM SE DOBRO OSEĆALA U SVOJOJ KOŽI – PROŽIVELA SAM TORTURU”: Priznanje...

“NISAM SE DOBRO OSEĆALA U SVOJOJ KOŽI – PROŽIVELA SAM TORTURU”: Priznanje koje ostavlja bez teksta – Otvorila dušu… (VIDEO)

1171
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Otvorila dušu…

Dalila Dragojević je rešila da stavi tačku na učešće u rijaliti programima i da se oproba u ulozi voditeljke. Dalila vodi emisiju “Da li sa Dalilom” na Hype televiziji, a sada je u najnovijoj epizodi ugostila influenserku i pevačicu Ružu Rupić.

Dalila je tokom emisije pokrenula temu o višku kilograma. Ruža se godinama borila sa ovim problemom, a sada je pred kamerama priznala kako se osećala i da li su je deca zadirkivala u školi zbog toga.

– Kako je bilo nositi se sa osudom tinejdžera, koji znamo da umeju da budu jako surovi i okrutni. Kako si ti kao devojčica mogla da se nosiš sa svim tim? Da li je to bio težak period za tebe? – upitala je Dalila.

– Ja sam kao klinka imala probleme sa kilažom. Ja sam u sedmom-osmom razredu osnovne drastično smršala. Zahvalna sam na tome, to me je ojačalo. Ja vodim računa, ali ceo život variram, takva mi je genetika. Ceo život mučim muku sa tim. Ja kada sam pod stresom, ja jedem. Imala sam malo teži period u životu i tad sam počela da jedem na nervnoj bazi. Jedan dan shvatiš da to ne može tako. Ja se u svojoj koži nisam osećala dobro. Ja sam debelo iskompleksirana za kilažu, ja to priznajem. Volela bih da nemam taj kompleks – iskreno je rekla Ruža.

– Šta se desilo pa si ti smršala 30 kilograma? – pitala je Dalila.

– Sad sam smršala skoro 20 kilograma, a kada sam bila klinka 30 kilograma – rekla je Ruža.

– Da li su tada deca bila okrutna prema tebi? Da li su te zadirkivali zbog kilaže? – zanimalo je Dalilu.

– Naravno da jesu. Ne brini se, to sam ja posle sve naplatila. Šalim se. Jesu, ali drago mi je, jer me je to posle ojačalo za život. Da to nije bilo tako, možda se ne bih bavila javnim poslom. Od starta sam morala da prođem neku vrstu torture – rekla je Ruža.

– Da li si plakala? Da li ti je bilo teško? Mora da te je pogodilo na neki način. Ne verujem da si sedela u ćošku i čuvala to za sebe – rekla je Dalila.

– Čim sam smršala znači da jeste. Jedino šta me je pogađalo je što sam imala sve petice i onda sam dobila trojku iz fizičkog. To je bio moj kraj, tu sam poludela. Pogađalo me je, ali ne sećam se, to je bilo kada sam ja bila mala – priznala je Ruža.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Previous article“NEMOJ VIŠE DA TI SE DOGODI”: Zvezdan očitao lekciju Anđeli – Neće da trpi njen bezobrazluk… (VIDEO)
Next article“KAKO TI NIJE DOSTA PONIŽENJA”: Maja na stubu srama zbog Filipa Cara – “Može da te ima kad god hoće…” (VIDEO)