Home VIP “ALEKSANDRU MOŽE DA IMA KO HOĆE – KAD HOĆE I KOLIKO HOĆE”:...

“ALEKSANDRU MOŽE DA IMA KO HOĆE – KAD HOĆE I KOLIKO HOĆE”: Razapeta zbog Filipa Cara…

584
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

“Od danas te ne smatram ozbiljno, nego si obično laprdalo…”

Marija Kulić je kao ovonedlejni vođa, delila je budžete, kada je žestoko osula paljbu po Aleksandri Nikolić, za koju smatra da može bilo ko da je ima, što je, kako kaže, dokazao Filip Car u odnosu sa njom.

Lepi Mića je skočio u odbranu Aleks, ali je Marija nastavila da veliča Cara a da ponižava Aleks koja ju je razočarala.

– Filip je neko ko uđe u rijaliti da se ovde igra sa odabranim devojkama, za koje zna da će da učestvuju u igri, a opet kažem da su one krive u svemu tome. Car pokaže kakve su ove devojke i nije dozvolio da daju lažnu sliku narodu o sebi, da Aleksandra nije verna i da na ni spolja, a pogotovo ovde verna. Aleksandru može da ima ko hoće, kad hoće i keoliko hoće, to je dokazala sama, a dokazao je i Filip – rekla je Marija.

– Pričala si o meni, pričaj o Filipu, koji ti je najstrašnije vređao – odbrusila je Aleks.

– Pre 10 dana si ovde rekla: “Tužba za Filipa Cara”, a sad kažeš da je Ivan smrad. Tvoja najveća ljigavština je što si dala srednji budžet Filipu Caru – ubacio se Lepi Mića.

– Ja njega cenim kao rijaliti igrača, jedan je od najboljih. On je prošle sezone bio sa udatom ženom, uspeo je da razvede brak od pet godina – nastavila je Marija.

– I ti to nagrađuje? Posle napadaš mene, a ti praviš ovde cirkus. Mislio sam da imaš ozbiljan karakter i reč, ali nemaš. Komentariši prema sebi, on je tebe ovde najstrašnije vređao – dodao je Lepi Mića.

– Ja njega ne podržavam da jedan muškarac treba tako da radi, ali mnoge se foliraju, a on je tu koji razotkriva njihova lica. Do kraja rijalitija sve tri će biti u opticaju kod Cara, dokle god on to bude hteo. Što se tiče mog i njegovog odnosa bili smo loši jer je Miljani dao novac za kocku. Miljani ne treba da se da novac, jer ona će dobiti novac za sve, osim za kocku. Jedna majka i žena ne treba da se kocka. Car je dao Miljani novac jer nju voli i u tom svetu je kockara, zajedno sa Zolom i Miljanom, u tom periodu. On je hteo da učini Miljani jer je gotivi i voli, ne smatra je istom kao ove devojke, znam da mu je draga. Ja sam bila pri tome da mu dugo ne vratim novac da nauči za drugi put. Sad javno kažem bude li joj dao novac drugi put, koliko god da vrati neću vratiti, a tih 700 evra što je dao, rekla i sama, odneće kad se završi ova sezona. Mi smo izgladili odnose jer smatram da je Car dobar čovek, voli da bude bitan, da mafija i da se širi pred kamerama, a znam da napolju nije takav. Car je drugačiji i bolji 200 puta od onoga što ovde pokazuje – pričala je Marija.

– Aleks ti nikad ništa ružno nije uradila daješ joj mali budžet i vređaš je, a Caru koji te je vređao se dodvoravaš. Od danas te ne smatram ozbiljno, nego si obično laprdalo. Izgubila si kompas – rekao je Mića.

Izvor: net