Home VIP UDARILA NA PRODUKCIJU ZBOG KUĆE KOJU NIJE DOBILA: Povukla drastičan potez…

UDARILA NA PRODUKCIJU ZBOG KUĆE KOJU NIJE DOBILA: Povukla drastičan potez…

612
0
Milica Kemez,
Milica Kemez,

Rekla pa porekla…

“Zadruga 4” odavno se završila, a drugoplasiranom takmičaru, obećana je ni manje ni više nego montažna kuća. Tu laskavu titulu, vicešampionke, ponela je Milica Kemez.

Međutim, da nije sve kao u bajkama i sama Milica je podelila sa javnošću, jer kako ona kaže, kuća joj još uvek nije izgrađena, te da je bila obmanjivana.

Na svojim društvenim mrežama iznela je kritike na račun činjenice da i nakon toliko vremena nije dobila obećanu nagradu. Međutim, vrlo brzo se pokajala, verovatno shvativši da je napala čene ljude Pink televizije, te je sve obrisala. Ipak, sve što je objavljivala, pa uklanjala sa društvenih mreža, ali svje ipak ostalo zabilježeno u domaćim medijima. Ona se nakon svega oglasila za pomenute medije, te pokušala da se ogradi od napada na Pink televiziju i porodicu Mitrović, jer je dobar deo javnosti upravo tako protumačio njene obrisane objave na Instagramu.

– Posle nesrećnog života koji sam imala pre Zadruge, pomislila sam da ću konačno moći da se skućim, sredim i živim život vredan življenja. Kada sam dobila tu nagradu, verovala sam da me Bog pogledao zbog svega što sam proživela u detinjstvu, međutim, ispala sam glupa – započela je razočarano Milica Kemez.

– Vlasnica firme koja je trebalo da mi izgradi dom me je lagala i obmanjivala, slala mi je poruke koje je potom obrisala da ne bih imala dokaz šta mi je sve obećavala. Najpre mi je govorila da moram da kupim plac, ali ne bilo kakav i bilo gde, već samo na određenim lokacijama i sa svim mogućim građevinskim i upotrebnim dozvolama, vrlo svesna da se takvo zemljište ne može naći preko noći, kao i da za sve dozvole treba vremena i puno novca. Ja sam nalazila neke placeve, ali nijedan joj iz nekog razloga nije odgovarao. Čak sam je pitala da li kuća može da mi se izgradi u Puli, u Hrvatskoj, gde sam dobila na poklon plac sa svim papirima, ali je i to odbila – objasnila je Milica.

– Ovo nema veze sa Pink televizijom, jer ja kod njih radim i oni su sa svoje strane mene ispoštovali. Za dve sezone, koliko sam bila u Zadruzi, sve do poslednjeg dinara su me isplatili. Rekli su mi da se ne sekiram i da će mi kuća biti isporučena, da će mi oni u tome pomoći i ja želim da verujem da će tako i biti. Međutim, čula sam da su toj firmi koja se bavi izgradnjom montažnih kuća računi blokirani i da su bankrotirali. Javilo mi se bar dvadesetoro ljudi koji su na isti način prevareni i ja se iskreno nadam da će im neko konačno stati na put – zaključila je za kraj Milica Kemez.

Izvor: net

Previous article“SUDIJA FAN RIJALITIJA”: Filip Car otkrio šta mu je rečeno na sudu – “Gleda Zadrugu…” (VIDEO)
Next article“NE ZNAŠ DA KUVAŠ I ČISTIŠ”: Filip Car izgoreo od besa – Sve zbog Marka Janjuševića Janjuša… (VIDEO)