Home VIP “PAKLENO MI JE – KOCKALA SAM SE”: Aleksandra puca po šavovima –...

“PAKLENO MI JE – KOCKALA SAM SE”: Aleksandra puca po šavovima – Ponižena kao žena… (VIDEO)

440
0
Aleksandra Nikolic, Miljan Vracevic,
Aleksandra Nikolic, Miljan Vracevic,

Samo je slušala svoje srce…

Aleksandra Nikolić otvorila je dušu Miljanu Vračeviću i priznala koliko se loše oseća povodom raskida sa Filipom Carem.

– Trudim se da se smejem, ali slabo ide. Ja ću biti sama do kraja, biću okej sa ovim. Ja ne mogu, je l’ vidiš da ne mogu – počela je Aleksandra.

– Imate neku emociju, i strast – reako je Miljan.

– Sve to stoji, ali veza sa njim može meni samo loše da donese i ništa dobro. Ja nisam znala da će ovako da bude. Sam je za sve kriv. Ne krivim njega toliko, krivim sebe. Jutros sam pričala Zvezdanu da je ispravno šta sam uradila jer je moje srce želelo, ali od svega toga… Gledam da li je vredno. Ja sam se kockala. Najgore od svega mi je to što… Uradila sam šta sam uradila, da li je bilo vredno? Nije, otišao je sa drugim devojkom. Poštujem, i ne petljam se. Zašto pored svega što mi je uradio, ja neću da izađem uplakana i da pričam da mi je loše, ali ja znam da mi je pakleno. Pored svega, on mene ponižava kao ženu – pričala je Aleks.

– Ovo sad što ti se dešava, dešava ti se, a ono bi ti bilo gore. Da li misliš da je sve što se izdešavalo da još mora i da me vređa? Sve je to emocija i nemoć. Došao je po šolju, on ima emociju – dodao je Vračević.

– On je mene sve slagao, ja sam ispala tako glupa. Da li znaš kako je meni trenutno? Spavam u izolaciji, opet čujem njih – hihi… Ne boli me k*rac, loše mi je. Kako da me boli k*rac? Kako – žalila se Aleksandra.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous article“SVE MI JE MOKRO”: Zvezdan se žalio Anđeli da se uneredio – Njena reakcija razbesnela narod… (VIDEO)
Next articleBEG PREKO KROVA – ZVEZDAN I FILIP CAR USRED DRAME: Beže iz Zadruge – Nastao opšti haos… (VIDEO)