Home VIP SADA JE ZVANIČNO: Nova voditeljka stigla na Mitrovićevu televiziju – Ona će...

SADA JE ZVANIČNO: Nova voditeljka stigla na Mitrovićevu televiziju – Ona će je zameniti u emisijama…

21271
0
Zeljko Mitrovic,
Zeljko Mitrovic,

Spremna je…

Bivša zadrugarka i učesnica “Parova”, Irma Serjanić, kako su novinari ekskluzivno saznali, postaće deo voditeljskog tima Red televizije, koja je u vlasništvu Željka Mitrovića.

Irma je za domaće medije potvrdila priču da je dobila ponudu od čelnika, ali da još uvek nije sve temeljno ugovoreno.

– Istina je. Dobila sam više ponuda, videćemo koja će biti interesantnija. Blagovremeno ću vas obavestiti – rekla je Irma, a na pitanje da li će doći na mesto Milice Kemez, koja je trenutno na odmoru nakon što je uperila prstom na produkciju, Serjanićeva je rekla:

– Ne bih da se mešam u njen poslovni odnos sa bilo kojom televizijom. Koliko sam i ja čula, ona je samo na odmoru. Nemam ništa protiv devojke, ali ja sam unikatna i ne mogu nikome biti zamena. Ne mogu ja zauzeti ničije mesto, jer ja pravim svoje unikatno mesto – rekla je Irma.

Da je potvrdila posao, njen stori je to i dokazao:

Instagram,
Instagram,

– Jeste li spremni? Polećemo uskoro. Hurricane – Irma came! Volim vas – objavila je buduća voditeljka sliku na kojoj vidimo da sedi u fotelji Red televizije.

Izvor: net

Previous articleOŽENJENI DEJAN DRAGOJEVIĆ SE VERIO: Stigla reakcija iz Veternika – Devojka se rasplakala…
Next articleISPLIVAO RAZGOVOR IZ MITROVIĆEVOG KABINETA: Ovako izgledaju pregovori sa produkcijom – “Došao sam da potpišem…” (VIDEO)