Home VIP CIKLUS IZOSTAO – POTVRDILA: Maja Marinković o trudnoći – “Bila bih dobra...

CIKLUS IZOSTAO – POTVRDILA: Maja Marinković o trudnoći – “Bila bih dobra majka…” (VIDEO)

303
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

O majčinstvu…

Tokom svoje radio emisije Filip Car, ugostio je potencijalno novopečenu trudnicu Maju Marinković.

Tokom svog gostovanja, Maja se dotakla upravo ove teme i istakla kakav je njen osećaj, ali i stav po pitanju trudnoće, budući da sumnja da je u drugom stanju.

– Što se tiče moje trudnoće, ništa i dalje od ciklusa, videćemo kakva je situacija. Pozdravila bih svog tatu, da nema potrebe da se nervira i da ga puno volim – rekla je Maja.

– Da li se vidi kakva promena na stomaku – pitao je Car.

– Ne, ne, još je rano za to. Drago mi je što brineš tako o meni, hraniš me dobro i sve – nadovezala se Marinkovićeva.

– Ja imam osećaj da su digli u Crikvenici crnu zastavu. Šta misliš kakva bi majka bila – upitao je FIlip.

– Mislim da bih ja bila jako dobra majka, jer sam imala očevu ljubav ceo život i znam kako je kad se dete voli ceo život. Poenta priče je, što je Taki jako dobar otac i dobar čovek, ali je slab na mene. Da je možda bio malo stroži, ja ne bih imala greške koje sam imala – rekla je Maja.

– Janjuš je ušao, videli smo za Novu godinu kada je bio deda mraz, doneo ti je čokoladu, pričali ste i zezali ste se, po ulasku se drugačije postavio. Šta misliš, kakva je tvoja relacija što se tiče njega? Da li si otvorena za neko druženje, komunikaciju – zanimalo je Filipa.

– Što se tiče Janjuša, ko god došao, dobrodošao, iz odnosa pamtim samo lepe stvari, samo za neke stvari nema prostora. Ja sam u odnosu sa tobom, ne smem da doživljavam stres. Kod mene je što se tiče emocije zavšreno, verujem da je tako i sa njegove strane. Meni je ova relacija okej – rekla je Maja.

– Izgovorila si mnogo gnusnih laži po pitanju mog oca, moje majke, sestre, ja znam da ti oni nikada neće preći preko toga i drago mi je što si sebi dala za pravo da ih više ne uzimaš u usta. Znaš da kada bi to ponovo izgovorila, da bi bio totalni kraj – podvukao je Car.

Šta je to još Maja govorila, pogledajte u narednom videu:

Izvor: net

Previous articleSTIGLA U PORODIČNI DOM – ŠOKIRALE IH NJENE GODINE: Dejan odveo devojku u Veternik – Komšije razvezale jezik…
Next articlePROGOVORILA O VANREDNOM ULASKU: Jovana Ljubisavljević se odmah oglasila nakon odluke produkcije… (VIDEO)