Home VIP “MILAN MILOŠEVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU”: Iznenadno obaveštenje – Gledaoci oduševljeni…

“MILAN MILOŠEVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU”: Iznenadno obaveštenje – Gledaoci oduševljeni…

6930
0
Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Je li moguće…

Vest da je voditelj, Milan Milošević, prekinuo saradnju sa Pink televizijom nakon dugogodišnjeg vođenja rijaliti formata “Zadruga”, šokirala je mnoge, budući da je postao prepoznatljivo lice ovog rijaliti programa.

Kao Milanove naslednike, gledaoci su imenovali Ivanu Šopić ali i Marka Đedovića, te su njihova vođenja programa uvek propraćena kako pozitivnim tako i negativnim komentarima.

Iako je više negativnih komentara na račun Marka Đedovića od kojeg su gledaoci očekivali više, strožije vođenje rijaliti programa, budući da je kao rijaliti učesnik bio rečitiji, neretko se pominje i vikanje Ivane Šopić kao čest komentar na društvenim mrežama, u okviru fan stranica gde gledaoci imaju priliku da daju svoj sud.

Samim tim, pojavile su se i spekulacije da se Milan Milošević, nakon pauze, ipak vraća u Belu kuću kao voditelj, te da će nastaviti svoju saradnju sa televizijom Pink.

Jedana objava na Fejbuk društvenoj stranici fan grupe prodrmala je sve, a tiče se Milanovog vraćanja u Zadrugu:

Foto,
Foto,

– Milan se vraća u Zadrugu, kao voditelj… Da nastavi gde je stao! – glasila je objava, a koliko je tačna ova informacija, ostaje nam da saznamo…

Izvor: net

Previous articleANĐELA SLAGALA NACIJU: Isplivao dokaz da je sve izmislila – Bizaran zadugarkin postupak…
Next articleLOM U ZADRUZI – BEBICA RAZVALIO TELEVIZORE: Podivljao – Bacili ga na pod… (VIDEO)