Home VIP “PREDUZEO SAM HITNE MERE”: Anđela Đuričić je rođaka pripadnika kavačkog klana –...

“PREDUZEO SAM HITNE MERE”: Anđela Đuričić je rođaka pripadnika kavačkog klana – Moka zabrinut za sina…

2256
0
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,
Zvezdan Slavnic, Andela Duricic,

Odmah je potražio pomoć…

Anđela Đuričić je navodno zaštićena kao beli medved u spoljnom svetu zbog toga što je jedan njen rođak, kako piše Kurir, navodno pripadnik kavačkog klana koji predvodi Radoje Zvicera.

Ona o tome ne govori u rijalitiju “Zadruga” gde je posednjih nedelja glavna tema zbog veze sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, a naročito otkako je ušla njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić, koju je prevario sa Crnogorkom.

Oni koji su dobro upućeni znaju da Anđela ima jaka leđa iza sebe.

– Zvezdan sada žonglira u rijalitiju i igra na više frontova. On ne zna da je Anđela rođaka pripadnika ozloglašenog klana i da ukoliko je bude emotivno povredio može ozbiljno da nadrlja. Ne sviđa im se njegovo ponašanja, a ni ophođenje prema Anđeli otkako je Ana ušla. Može svašta da se desi. Situacija nije nimalo naivna – priča za “Kurir” izvor blizak Đuričićkinoj familiji.

Prema njegovim rečima, Zvezdanov otac je pokušao da reši situaciju kako ne bi došlo do ozbiljnog problema kada se završi rijaliti.

– Moki nije svejedno i uplašen je za život svog sina. On zaista voli Anđelu i navija da bude sa Zvezdanom, ali sada se situacija zakomplikovala kada je Ana ušla. Preko prijatelja je potegao veze da dođe do ljudi iz ovog klana ili njenih bližnjih i da ih zamoli da imaju razumevanja prema njegovom sinu. Videćemo kako će se situacija razvijati, ali ni malo nije naivna stvar – tvrdi izvor.

To je potvrdio i Slavnić u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji kada je i sam otkrio da je potegao veze kako bi zaštitio sina navodno od Kavčana.

– Izašlo je već u novinama da prete Zvezdanu ubistvom. Ne treba se zezati. Hitno sam morao da preduzmem neke mere. Ne mogu da vam kažem ko je. Jer šta da se slučajno ne daj Bože se da se to desi, a ja sam se pravio važan i Toša, kao ma jok neće. Kako bih ja to preživeo da sam bio pasivan. Ona je Crnogorka zato je to sve – smatra slavni košarkaš.

Izvor: net

Previous articlePROGOVORILI O PROBLEMIMA U BRAKU: Ana i Zvezdan izneli sav prljav veš – “Plakala sam danima…” (VIDEO)
Next article“BOŽE KOJA SRAMOTA – PONIŽAVAJUĆE”: Anđela saterana u ćošak – Sve vreme je obmanjivala Zvezdana i javnost…