Home VIP “XXL DETE” – ZVEZDAN SLAVNIĆ NA STUBU SRAMA: “Nekad mi dođe da...

“XXL DETE” – ZVEZDAN SLAVNIĆ NA STUBU SRAMA: “Nekad mi dođe da ga zagrlim i utešim…” (VIDEO)

151
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Nisu štedeli reči…

U toku emisije ”Nominacije” nominovali su i rijaliti učesnici Maja Kovačević, Aleksandar Kerić, Šarmen Soraja Leoni Altman i Nenad Lazić Neca.

Oni su, uz nominaciju, izneli i svoje mišljenje o Zvezdanu Slavniću i Žani Đorđević.

– Žana je moja rijaliti frendica, sve sa mnom deli. Obožavam je, prava je gospođa. Prošle sedmice sam Zvezdana nazvala manipulatorom, ove menjam mišljenje, ali mu nisam u biti shvatila ponašanje i karakter. On je XXL dete. Nekad mi dođe da ga zagrlim i utešim. Stvartno mi je žao zbog svega što mu se desilo. Vidim oči pune tuge i bola. Život je jedan, ide dalje. Žanu ne mogu da nominujem, šaljem Zvezdana – kazala je Maja K.

– Žana je pravi laf. Volim je jako, dogovorili smo da se tetoviramo zajedno. Zvedan je pogrešio, ali sa najboljom devojkom koja je ikada ušla ovde, mislim na Anđelu. Mislim da želi da bude dobar i sa jednom i sa drugom. Juče je pitao Anu zbog čega je ovde ušla, ja mislim da je ovde jer ga voli. Ja nisam mogao da gledam sliku bivšeg dečka moje devojke, a kamoli da njega ugledam. Brate, moraš da shvatipš da ona to nije mogla da izdrži. Kako bi se ti osećao da ti se to desi? Ušao bi ovde na ko zna kakav način. Na tebi je kako ćeš i šta ćeš, ali mislim da te je Anin ulazak povredio. Uzmi da odradiš deset treninga dnevno, samo nemoj da brineš oca, koji je velika veličina. Misli na svoje zdravlje, ako ovako nastaviš, neće biti dobro. Šaljem Zvezdana, šaljem Žanu – istakao je Kerić otvoreno o Slavnićevoj preljubi.

– Zvezdan i ja smo imali jednu svađu, ali je to sada iza nas. Uvek si bio tu za Ivana i mene, primećivao si kad je meni loše. Da nije bilo tebe, on i ja se ne bi pomirili. Tvoju situaciju ne želim da komentarišem. Sa Žanom nemam komunikaciju. Mene zanima kako ako kažeš da ti je neko dosadan, a pratiš svaki njegov korak. Lično nemam ništa da ti zamerim. Saglasna sam sa dosta tvojih stavova – istakla je Aleksandra.

– Ne vodim računa o Ivanovom i tvom odnosu, ali ga komentarišem kao zadrugar – istakla je Žana.

– Zvezdan je super lik, sa Žanom više nemam nikakvu komunikaciju – istakao je Marko Stefanović.

– Sa Žanom nemam nikakvu komunikaciju. Mislim da ima držanje i jak karakter. Zvezdan je dobar čovek, ali je uradio loše stvari prema Ani kraljici i gospođetini. Šaljem Zvezdana – istakla je Šarmen.

– Na ovo gledam kao životnu situaciju, jako se saosećam sa Anom. Za mene ostale priče nemaju težinu, kada čujem ovu. Zvezdan donekle zna kakve ja stavove imam o svemu. On je uvideo koliko me je sve ovo potreslo. Kad je ušao ovde prvi put, video sam da je dobar i uzoran čovek. Kada se desilo sve sa Anđelom, pojavio se novi Zvezdan, koji je pokazao bahatost. Kada je Ana došla, video sam pogled, koji je imao na početku, osetio sam njegovu iskrenost. Donekle na celu situaciju gledam kao neko dete, čijim roditeljima se ovo dešava. Pitao bih Zvezdana da li je sve što je uradio vredelo toga da izgubi Anu i sve što su imali. Mogu ovi ovde da se smeju, ja sam iskren kad govorim o ovome. Zvezdan voli Anu, ali se pogubio. Ne prija mi sve što sam video. Nije pokazao razumevanje prema supruzi. On je prvi koji treba da pusti Anu da kaže šta joj je na duši, a posle ćete rešiti sve probleme. Mnogo toga bih još rekao, ali možda će biti prilike da kažem šta imam. Ne mogu da pošaljem Zvezdana, šaljem Žanu – kazao je Neca.

Detaljnije pogledajte u videu:

Izvor: net

Previous articleNE ČASI NI ČASA – NIJE SE NI OSVRNULA: Anđela munjevitom brzinom napustila ljubavno gnezdo… (VIDEO)
Next articleBRUTALNO PONIŽENA: Anđela dobila nizak udarac – “Zvezdan je otišao tamo gde je mogao…” (VIDEO)