Home VIP VELIKA LEGENDE KAO NOVI UČESNIK ZADRUGE: Najavljen njegov ulazak u rijaliti –...

VELIKA LEGENDE KAO NOVI UČESNIK ZADRUGE: Najavljen njegov ulazak u rijaliti – Honorar ogroman…

2653
0
Zadruga,
Zadruga,

Jedva čekao da ga vidimo…

Bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić, otac zadrugara Zvezdana Slavnića navodno je dobio ponudu da uđe u rijaliti, i to za honorar od 80.000 evra.

On je i sam pričao da bi voleo da postane takmičar rijalitija”Zadruga”, a sada se premišlja da li da prihvati poziv i uđe u Belu kuću. Kako se navodi, ima više razloga zbog kojih za sada nije spreman da se useli na imanje.

Prvi je navodno to što mu se nije dopala prvobitna cifra koja mu je ponuđena, a reč je o honoraru od 50.000 evra za četiri meseca.

Moka je odmah kazao da nema šanse da to prihvati jer zna pouzdano da je njegova bivša snajka Ana Ćurčić dobila mnogo više novca.

Nakon nekoliko dana opet su ga zvali iz produkcije i dali novu ponudu za 20.000 evra veću, ali i to mu je bilo malo, pa je sam rekao da bez 80.000 neće ući.

Producenti su se na kraju složili s tim, ali Moka ih je navodno sutradan pozvao i rekao da mu njegovo zdravstveno stanje trenutno ne dozvoljava da uđe u šou, pa je dogovor postignut da tek krajem februara ili početkom marta postane učesnik “Zadruge”, kad bi trebalo da završi s terapijom koju prima.

– Ne, ne. Baš me briga šta hoćete da pitate – poručio je slavni košarkaš.

Izvor: net

Previous articleANA IZAZVALA GNEV: Počela da urla na sve u Beloj kući zbog Zvezdana – Neviđeni haos nastao… (VIDEO)
Next articleINDIREKTNO SE NABACUJE ANI – POKUŠAVA DA JOJ OTVORI OČI: Da li je spremna da pruži priliku novoj ljubavi… (VIDEO)