Home VIP “MOJ ZVEZDAN NIJE NASILNIK”: Anđela zaprepastila sve priznanjem – “Neću nasesti na...

“MOJ ZVEZDAN NIJE NASILNIK”: Anđela zaprepastila sve priznanjem – “Neću nasesti na Aninu ispovest…” (VIDEO)

819
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Hladna kao led…

Zadrugari su sinoć igrali Igru istine a u nekom trenutku je Ivan Marinković postavio pitanje Anđeli Đuričić, gde je trebalo da iznese svoj stav o Zvezdanu Slavniću, nakon što je Ana Ćurčić iznela strahovite detalje vanbračne veze sa njim.

Ćurčićeva je tada priznala da ju je Slavnić tukao i maltretirao, kao i to da nije štedeo ni njenu decu iz prvog braka. Ipak, Anđela je odlučila da ne veruje u ispovest bivše žene svog sadašnjeg dečka.

– Nakon onoga što je Ana iznela sinoć o eventualnom njenom i Zvezdanovom životu, kakav je tvoj stav o kompletnoj situaciji? – pitao je Ivan.

– Iskreno, nisam poverovala ni u šta što je rekla jer je za mene rekla kad je ušla par laži, tako da sam se uverila da Ana nekad laže. Sinoć joj nisam reč poverovala. Kad bih gledala samo njihovu situaciju, ja sa Zvezdanom ne pričam o tome toliko često, verujem u ono što mi je Zvezdan pričao, a to je sve najbolje o njoj i njihovom braku.

Mislim da će vreme pokazati ko je bio iskren, ali ja ne verujem u tu priču i moj stav i odnos se nije promenio sa Zvezdanom, niti će da se promeni. Ja verujem da je on muškarac koji nikad nije digao ruku na ženu i na Aninu priču neću da nasedenem. Ja ću Zvezdanu bezuslovno da verujem, sumnju prema njemu neće probuditi ni Ana ni bilo ko drugi. On za ova dva meseca nije pokazao ništa, uvek je smiren i staložen.

Nasilje i nasilnik ne može da se obuzda, kao što smo videli od drugih muškaraca. Hvala na pitnju, drago mi je što si mi pitao jer je to moje mišljenje. Ja sam čekala da se vratim i rekao mi je da mu je drago što ne sumnjam u njega. Odlično možemo da prepoznamo naznake nasilnika, a on nema ništa od toga – govorila je Anđela.

– Svaka čast Zveki, manipulacija deluks – dobacila je Ana, dok je Slavnić ćutao.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous articleANĐELA I ZVEZDAN SAMOINICIJATIVNO NAPUSTILI RIJALITI PROGRAM: “Šta će tebi stariji čika…” (VIDEO)
Next articleZVEZDAN PREPLAŠIO FILIPA CARA: Samo se pokunjio nakon što mu je Slavnić održao lekciju… (VIDEO)