Home VIP “JA SAM ANU SPASILA OD ZVEZDANA – ŠTO PLAČE SAD”: Zvezdan šokiran...

“JA SAM ANU SPASILA OD ZVEZDANA – ŠTO PLAČE SAD”: Zvezdan šokiran – Anđela otišla nikad dalje… (VIDEO)

2122
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Ima svoje teorije…

Anđela Đuričić je razgovarala sa Zvezdanom Slavnićem u pabu, o celokupnoj ljubavnoj situaciji u kojoj se nalaze i njegovoj bivšoj nevenčanoj supruzi Ani Ćurčić.

– Ako si ti bio toliko loš, ja sam je onda spasila. Što plače sada, meni to nije jasno. Što nisi stala kada te je kao tukao. Mene kada bi dečko prvi put udario, nagrdi me, a onda iz stana pravo u policuju, mene tata nikada nije istukao. Onakva žena da je trpela to, ja znam kakav je to profil ličnosti. Nije se tu radilo o tim stvarima, ali meni ta priča ne može da se prodaje. To što ona pokušava da ti prebaci, ja joj nikada neću poverovati. Nemoj da dozvoliš da nam neko pokvari ono naše – rekla je Anđela.

– 15 godina sam sa njom, ja znam sve šta ona radi i kako – govorio je Zvezdan.

– Do kraja života bio ona bila sa tobom, a ti bi je varao do kraja života i to je to. Meni nije jasno šta ti pričaš, mi moramo da pričamo ozbiljno, ti sada nećeš da budeš sa mnom, ti misliš da bih te ja držala u stanu kao Ana – rekla je Anđela.

– Ne uskraćuj m,i slobodu – rekao je Zvezdan.

– Ma nisam ja ona, ne znam što razmišljaš o tome. Ona te držala u kući da je ne bi varao, a ti si je opet varao, znam, ja sve što si meni pričao. – rekla je Anđela.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous article“POZVAĆU ACU DA SE POJAVI OVDE” – SAOPŠTILA ODLUKU: Ana zagrmela – Ovo su svi čekali već dve nedelje… (VIDEO)
Next article“OTPUŠTENA ZBOG MOKINOG DUGA” – SANKCIONISANA I PREVARENA: Otkriven pravi razlog Aninog otkaza… (VIDEO)