Home VIP VANREDNO UBACIVANJE MILENE KAČAVENDE: Anina kuma progovorila o sastanku sa Milicom Mitrović…

VANREDNO UBACIVANJE MILENE KAČAVENDE: Anina kuma progovorila o sastanku sa Milicom Mitrović…

3022
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Oglasila se za domaće medije…

Milena Kačavenda, proglašena je za napoznatiju kumu u regionu, aktuelne učesnice Zadruge Ane Ćurčić.

Ana je ušla vanrednim putem u Belu kuću nakon javne oprevare Zvezdana Slavnića sa Anđelom Đuričić, te je sada najavljena da će njena kuma biti nova učesnica Zadruge te da će i ona vanrednim putem biti ubačena.

Milena je gostovala u emisiji “Između dve vatre” voditeljki i autorki Miljane i Nevene Arsić, gde je govorila o najšokantnijem paru Zadruge, te iznela jezive detalje iz spoljnog sveta, a tiču se Zvezdana i Ane.

Kako su mediji preneli, postoji šansa da ona bude i ubačena u Zadrugu, a sada se Kačavenda oglasila, te prokomentarisala ove navode medija:

– Nisam dobila nikakav poziv, ne znam o čemu se radi i da ja uopšte treba da idem u Šimanovce. Obasipaju me pozivima i porukama, ali ja stvarno nisam obaveštena o tome – rekla je Milena, a na pitanje ukoliko se pruže uslovi i poziv produkcije Milice i Željka Mitrovića, da li bi pristala na razgovor sa čelnicima kako bi utanačili detalje njenog potencijalnog ulaska u Zadrugu, Milena je rekla:

– Ušla bih na 48 sati, više ne, ali ukoliko se odrede uslovi i napravi dogovor, to sve zavisi od mene i produkcije, naravno, postoji šanda da bih ušla u Zadrugu i na duže. Za sad nemam to u glavi, jer imam dosta posla, obaveza u spoljnom svetu, prosto nemam vremena toliko da posvetim rijalitiju – kaže ona.

– Ukoliko dobijem poziv od Milice Mitrović, otišla bih na taj sastanak, a za dalje ne bih znala šta da kažem, jer ne znam kako bi tekao razgovor, ono što znam je da sam tu za Anu koliko vidite, ušla bih na 48 sati ali na duže, to bih morala dobro da razmislim i naravno sve zavisi od uslova i ponude – zaključila je Milena.

Izvor: net