Home VIP OTKRIVENO SVE O DEVOJCI IZ KLADIONICE – OGLASILA SE: Zvezdan je sa...

OTKRIVENO SVE O DEVOJCI IZ KLADIONICE – OGLASILA SE: Zvezdan je sa njom varao Anu – Dovodio je u stan dok su deca bila u školi… (VIDEO)

2661
0
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,

Sada je sve jasno…

Zadrugar Zvezdan Slavnić trenutno je u ljubavnom trouglu između nevenčane supruge Ane Ćurčić i ljubavnice Anđele Đuričić.

Ni on sam nije siguran sa kojom će završiti iako vezu sa novom, dvadeset i dve godine mlađom devojkom, Anđelom, održava na nogama.

Kada je Ana ušla u “Zadrugu” pale su mnoge maske, pa su se o Slavniću saznale stvari koje do sada nisu bile poznate.

Tokom izlaganja u intervjuu kod Marka Đedovića, Đuričićeva je otkrila da joj je Zvezdan priznao da je Anu varao u njihovom porodičnom stanu, dok su deca bila u školi, a Ana na poslu.

– Sa tom devojkom iz kladionice je varao Anu, ona je to saznala kasnije. Viđali su se dva meseca. Zanimalo me je gde su se viđali i još me je više fasciniralo kad mi je rekao da su se viđali u njihovom stanu, kod Ane i njega – istakla je Anđela.

– Pa kako ste se viđali? Gde su deca bila? Gde je bila Ana? – pitala ga je Đuričićeva tada, a onda otkrila šta joj je rekao:

– Pa kaže kad odu u školu, a Ana kad ode na posao, tad smo se viđali, posle smo prešli u njen stan – ispričao joj je on.

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Jasmina Medenica objavila je video gde Anđela priča o tome i dodala:

– Haos u najavi, Helga cinkari Zvekija. Dobodio devojku kući dok je Ana na poslu – napisala je Jasmina.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, iako je novijim generacijama uglavnom poznata po učešću u rijalitiju “Farma”, Jasmina se nekoliko decenija ranije proslavila kao “Sekulina žena”.

– Ludo sam volela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželela da odem negde i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi. Uvek ću ga voleti. Živeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i srećan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali. Dragoslav mi je svako jutro ostavljao poruku na jastuku sa ružom na kojoj je pisalo „Volim te najviše” – ispričala je Medenica svojevremeno za “Blic Puls”.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net