Home VIP BRUTALNE PRETNJE PRODUKCIJI – KAZNIĆE ANU: “Nećemo ništa dobiti blokiranjem rampe u...

BRUTALNE PRETNJE PRODUKCIJI – KAZNIĆE ANU: “Nećemo ništa dobiti blokiranjem rampe u Šimanovcima…”

8668
0
Zadruga,
Zadruga,

Obraćanje koje je šokiralo čitavu Aninu armiju fanova…

Najpopularnija kuma u Srbiji, kuma Ane Ćurčić odgovarala je na pitanja brojnih Aninih fanova.

Milena Kačavenda, kako je kumi ime, je pokušala uz podršku armije Aninih fanova da pomogne zadrugarki i izvuče je iz nezavidne situacije u kojoj se našla.

– Nećemo ništa dobiti blokiranjem rampe u Šimanovcima. Evo, ja ću prva da dođem. Ali će nam zvati policiju i rasteraće nas, napravićemo skandal i ništa dobiti ne možemo. Aca Bulić i ja ne možemo da uđemo u Belu kuću. Ako pustimo balone, kazniće Anu. Aca i ja smo u kontaktu sve vreme – bili su Milenini odgovori na predloge koje su gledaoci ovog programa dali.

– Kulićke imaju mobilni zbog dece. Apsolutno znam da imaju zbog dece – iznela je šokantnu tvrdnju nakon pročitanog pitanja, a potom se vratila na temu.

– Iznose svakakve laži o njoj. Videli ste da je tabletomanka, da je narkomanka, da je šizofrena, da je neuropsihijatrijski slučaj. Ja sam Bila sa Acom Bulićem, pa je tukla majku, pa je bila sa zetom, sve gnusne laži! Psihičko nasilje se ovde ne računa, a fizičkog kontakta nije bilo. Ana je potpisivala ugovor i ona zna šta je njime obuhvaćeno, ja stvarno ne znam. Naravno, stop svakom nasilju – poručuje u svom obraćanju javnosti najpopularnija kuma, a potom se nadovezala na pitanje da li bi pomoglo da ih prijave.

– Ni produkcija ne radi ništa. Zvezdan je saznao za rat koji ja vodim ovde napolju. Meni je uputio da će Anu da maltretira celu noć i da ću to samo gledati. ali naći će Milena način, nije ni ona mačiji kašalj – zaključuje Kačavenda.

Ostaje da vidimo kako će čelnici televizije “Pink” reagovati na tvrdnje Milene Kačavende.

Dobro poznato je da se određeni modeli ponašanja u rijalitiju “Zadruga” ne tolerišu, a korišćenje telefona je najstrože zabranjeno i kažnjivo.

Izvor: net