Home VIP GAJI NADU ZA POMIRENJE: Ana se poverila Zorici – Evo šta bi...

GAJI NADU ZA POMIRENJE: Ana se poverila Zorici – Evo šta bi bilo kad bi Anđela zatrudnela… (VIDEO)

700
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

“Bio je u pravu, tebe će da pojede rijaliti…”

Zorica Marković i Ana Ćurčić su ponovo sedele u kupatilu hotela, te su razgovarale o Zvezdanu Slavniću.

Ana je bila šokirana jer Zvezdan misli da bi se ona pomirila sa njim nakon svega.

– On je rekao kad bi napravio Anđeli dete da bih ja tad shvatila da nema povratka, ja sam pitala da li to znači da ja još uvek gajim nadu da ću da budem sa njim – govorila je Ana.

– Po čemu on misli? Ima li logike da on tako misli? – pitala je Zorica.

– On iz onoga što sam pitala da li će neka da toleriše i da se žrtvuje kao ja, on je tako shvatio – dodala je Ćurčićeva.

– Šta te briga da li će da trpi ili ne? Ti daješ prostora zadrugarima da misle… Bio je u pravu, tebe će da pojede rijaliti, ali vraćam te – rekla je pevačica.

– Zvezdanu je bitno da su svi na njegovoj strani. Ja sam ovde došla i u tri dana i upala sam, u pravo je kad kaže kao padobranac – pričala je Ana.

– Ne mislim da je on to od šoka i besa, bio je dobronameran, ali imao je i strah šta ćeš da kažeš i on to i dalje ima. Ti znaš dokle možeš, treba i smeš da ideš. Od mene to nemoj da očekuješ jer je to van pameti, ja tog tipa ni savet moj najrođenijeg ne bih prihvatila. Sve se preživi, a imala si najbolniju situaciju kad izgubiš dete. Šta ima gore od toga? Ovo boli, ali ne može da se poredi i smatram da ti kao takva – pričala je Zorica.

– Ja ovde ne bolujem, da li razumeš? Trebala bih da se prepustim, pa makar plakala i tri dana, nije sramota treba da se isčistim – dodala je Ćurčićeva.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous article“BIO JE DEČAK” – MORALA DA SE PORODI: Javno progovorila o gubitku bebe nakon udarca…
Next articleKAMERA UHVATILA KRŠENJE PRAVILA: Zvezdan prišao Zorici – Otkrio šta je uradio… (VIDEO)