Home Zanimljivosti OKRŠAJ ZOLE I TAKIJA U EMISIJI UŽIVO: “Udario si nisko” – Pokazao...

OKRŠAJ ZOLE I TAKIJA U EMISIJI UŽIVO: “Udario si nisko” – Pokazao dokaze protiv Majinog oca… (VIDEO)

450
0
Taki, Lazar Colic,
Taki, Lazar Colic,

Zadrugari se ovom uključenju nisu nadali…

Jedna od glavnih tema u emisiji “Narod pita” je bila odnos Slađe Lazić i Radomira Marinkovića Takija. Lazar Čolić Zola je zamerio Slađi što je sedela u krilu kod oca Maje Marinković. Taki se uključio uživo u program da bi otkrio kakva je priroda njihovog odnosa.

– Ja sam trenutno na njivi, pojeli su me komarci. Samo da kažem dve reči o Slađi. O njoj imam sve najlepše i o njenoj porodici, upoznao sam je prošle godine kod frizera i zamolio sam je da Maji ponese sve jakne. O njoj sve najlepše, fina i kulturna, bila je veliki prijatelj. Ja se šalim sa devojkama, ništa ozbiljno. Imam ozbiljnu vezu, druge devojke me ne zanimaju – govorio je Taki.

– Nije šala da staviš onako ruku na butine – dodao je Zola, a zatim pokazao sliku kao dokaz da su Slađa i Taki bili baš prisni.

– Nemam loše namere. Moja devojka je modernih shvatanja, na splavu je sad došlo 50 devojaka da se slikaju sa mnom, grle me i ljube. Ja ne znam šta se dešava u studiju, ja sam u izlasku. Mene povezuju sa Majinim drugaricama, ugovori, a to su gluposti. To je da me ne bi namestile za neke stvari, bolje da potipše na vreme. Zola je bio korektan prema Maji, ja ga ne napadam – dodao je Marinković.

– Kako korektan kad je Anđeli rekao da je Maju sredila i svaka joj čast, a to je za svaku osudu – dodala je Šopićka.

– Ti si meni rekao da mi ništa ne zameraš jer sam odrastao sa jednim roditeljem, udario si me nisko. Ne diraj me, ne diram te. Ja sam se čuo sa njima, nešto smo pričali – dodao je Zola.

– Ja to nisam video i ne podržavam bilo kakav vid nasilja – poručio je Taki.

– Taki, hvala ti najlepše što si se javio – rekla je Slađa.

– Slađo, kako bi se osećala da ti ceo dan stižu slike? – pitao je Zola.

– Ja bih tebi verovala – odgovorila je Slađa.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Previous articleSLAVLJE U DOMU DEJANA DRAGOJEVIĆA – OGLASILA SE DEVOJKA: Čestitke pristižu sa svih strana – “Jedna beba…”
Next article“U ŠOKU SAM”: Filip Car ne prašta Dalilinoj kumi izdaju – Odmah se oglasio… (VIDEO)