Home Zanimljivosti “ANĐELA I ZVEZDAN NISU RASKINULI”: Slavnić optužen za prevaru – Pokazali poruke…

“ANĐELA I ZVEZDAN NISU RASKINULI”: Slavnić optužen za prevaru – Pokazali poruke…

5234
0
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,

Rijaliti sfera se uzburkala…

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, uznemirili su rijaliti sferu nakon vesti da je sirena iz Đenovića odlučila, kako je i sama rekla da posluša svoje roditelje i da ostavi dosta starijeg muškarca. Ona trenutno odmara kod svojih roditelja u okolini Herceg Novog i prikuplja energiju za emisiju koju planira da vodi na jednoj televiziji.

Ipak, nisu svi ubeđeni da su Anđela i Zvezdan raskinuli, te se preko Tiktoka oglasila jedna od njihovih predsednica fan kluba, koja je progovorila kako obožavaoci skupljaju pare za ovaj kontroverni par. Snimak se zbog nedokazanih tvrdnji širi vrlo brzo rijaliti sferom.

Ova žena tvrdi kako su Zvezdan i Anđela, navodno, primali velike pare od fanova nakon izaska i da su im često pisali proseći za još novca.

– Mi to nismo zaslužile. Ni mi, ni ove žene. Evo ova žena, Ivana iz Švajcarske, koja ih podržava od prvog dana. ona me je zvala u tri sata noću i plakala za njima. Slala im je pare i pre. Preko mene jednom kada se kupovao poklon za mesečnicu – baloni i prsten. Prvo je uplatila 500 evra, pa posle još 100. Imam tu priznanicu. Posle mene više nije zvala. Ja sam dala brojeve telefona, a ona je nastavila da šalje bungišima. Ljudi, ja kod sebe imam 40 priznanica koje mi je žena dala – rekla je ova razočarana gospođa preko Tiktoka.

A onda je i nastavila, tvrdeći da Zvezan i Anđela uopšte nisu raskinuli.

– Čak mi je skrinštotovala poruke koje joj je Zvezdan slao. Evo sada na lajvu dolazi dosta ljudi koje je Zvezdan blokirao. I svi mi postavljate pitanja. ja sam dobila preko 500 poruka: Da li je istina da su raskinuli? Šta to bi? Pišu mi da ih duša boli. Ljudi, da li ste vi normalni?! Da li vi stvarno verujete u to da su se oni razišli? Ljudi, ja ću vam reći pravu istinu. Ovo je sve dogovor. Oni nisu raskinuli – tvrdi jedna od najaktivnijih žena iz podrške Zvezdanu i Anđeli.

Ni Anđela ni Zvezdan se za sada nisu oglašavali povodom ovih tvrdnji.

Kako je Anđela Đuričić govorila o raskidu

Anđela je porvi put o raskidu progovorila u jednoj emisiji za televiziju za koju inače i radi. Ona je na obalama Jadranskog mora otvorila dušu voditelju. Ona je tada potvrdila da je ponovo otputovala u Crnu Goru, kako bi popričala sa roditeljima. Zbog toga, Anđela je donela odluku da stavi tačku na romansu sa Zvezdanom, a potom je istakla i da je odlučila da ostane sa svojom familijom. Ona je tužnim, ali odlučnim galsom istakla:

– Izabrala sam svoju porodicu, svoj mir, svoju budućnost pre svega. Želim da budem prava Anđela sa pravim ljudima koji su me vredni! – rekla je Đuričićeva.