Home Zanimljivosti “ALEKSANDRA NIJE ZASLUŽILA POBEDU – GNUSNO JE”: Udario na regularnost glasanja –...

“ALEKSANDRA NIJE ZASLUŽILA POBEDU – GNUSNO JE”: Udario na regularnost glasanja – Oglasio se za domaće medije… (VIDEO)

978
0
Marko Osmakcic, Aleksandra Nikolic,
Marko Osmakcic, Aleksandra Nikolic,

Oglasio se za domaće medije…

Bivši učesnik Zadruge, Marko Osmakčić, nakon diskvalifikacije u Zadruzi se povukao iz medija i vratio u Švajcarsku gde radi i bavi se profesionalno tenisom.

Podsetimo, Osmakčić, je obeležio istoriju rijalitija, jer je njegova porodica donela odluku da lažira smrt njegovog oca, te organizuje i sahranu, kako bi Marka “izvukli” iz Zadruge.

Sada se Marko oglasio za domaće medije u video intervjuu, te odgovorio na pitanja koja zanimaju čitaoce ali i gledaoce rijaliti sfere.

Jedno od pitanja se ticalo i za njegovu bivšu devojku Aleksandru Nikolić, sa kojom je kratko bio u vezi tokom Zadruge, kao i njena pobeda u šestoj sezoni:

Osmakčić nije imao baš pozitivan stav što se tiče pobede Aleksandre Nikolić te je lično bacio sumnju i na regularnost glasanja:

– Kako komentarišem njenu pobedu? Malo iznenađujuće, ne znam da li se to tako očekivalo, smatram za Aleksandru generalmno da nije loša osoba, kakvih tamo ima aždaja i zmija, podmuklih, zlobnih ljudi, mislim da je Aleksandra sasvim okej, dobra. Od Aleksandre te u tom nekom smislu neće boleti glava, smatram da nije zaslužila pobedu, Aleksandra se zna baviti rijaliti forama, malo glumiti, lažuckati, nešto malo isfolirati, da bi bilo gledano ili neke situacije malo isfolira, verovatno napoljuto to ne bi bilo tako, zarad gledanosti. Tako da po meni, ta neautentičnost, ne zaslužuje pobedu u rijalitiju – rekao je Marko i dodao:

– Da ne pričam da je ona bila sa Dejanom, našim pobednikom iz pete sezone i prevari Dejana sa muškarcem, koji mu je bio sa ženom, čitav taj skandal, i ona ga prevari baš zbog te iste osobe. Mislim da je to baš gnusno, bezveze i nepotrebno, ali dobro, to narod nije osuđivao očigledno, onda ispada da narod, ako narod stvarno glasa, ako su ti glasovi pravi, onda smatram da ispada narod kontradiktoran, a ako to nije bio narod, onda je tako kako je – rekao je između ostalog Osmakčić.

Šta je još rekao o vezi sa Viktorijom Mitrović, ali i ulasku u sedmu sezonu Zadruge, pogledajte ispod teksta:

Previous article“AKO JOŠ IMA MESTA DA ME UBACE U ZADRUGU”: Milena Kačavenda se obratila produkciji – “Cela nacija će znati…”
Next articleVANZEMALJSKI UGOVORI I HONORAR: Marko Osmakčić progovorio o ulasku u Zadrugu – Evo da li ćemo ga gledati u Eliti… (VIDEO)