Home Zanimljivosti EVO ZBOG ČEGA JE ANA ĆURČIĆ U STRAHU: Pre Zadruge Kačavendi ostavila...

EVO ZBOG ČEGA JE ANA ĆURČIĆ U STRAHU: Pre Zadruge Kačavendi ostavila spisak ljudi i putanje – Može da je uništi…

814
0
Ana Curcic, Milena Kacavenda,
Ana Curcic, Milena Kacavenda,

Isplivalo u javnost…

Produkcija je zvanično izdala saopštenje da će Milena Kačavenda, poznatija kao kuma nacionale, biti prva učesnica “Elite”.

Mnogi su odmah pomislili da će raskrinkati Anu Ćurčić, sa kojom je u lošim odnosima po njenom izlasku iz “Zadruge”.

Kako prenosi domaći mediji, Milena je spremila hrpu dokaza o celokupnoj situaciji, te da će istinu otkriti na imanju u Šimanovcima.

Međutim, izvor blizak Mileni otkriva da postoji jedan dokaz, zbog kog Ani nije svejedno.

Zapravo, taj dokaz se nalazi na papiru, koji joj je ostavila pre nego što je ušla u “Zadrugu”.

– Ana zna da sa Milenom nema igrarije, ona što naumi, to i ostvari. Pre nego što je ušla u Zadrugu, njih dve su se viđale, provodile noći zajedno, tad joj je Ana ostavila jedan papir, na kom je sve ispisano, a što može da raskrinka čitavu situaciju koja se dešavala prethodne sezone.

– To Ani ne ide nikako u prilog, jer tu postoji spisak imena ljudi, postoje putokazi i putanje, šta i kako treba da se radi – započinje izvor za Republiku i dodaje:

– Ćurčićeva zato ništa loše ne govori o Mileni, zato i izbegava da bilo šta negativno komentariše, mada ja mislim da će se njih dve pomiriti i pružiti jedna drugoj ruku pomirenja, jer ipak su provodile noći zajedno, pričale i poveravale se o svemu što se dešavalo.

– Ako ko zna šta se dešavalo u Aninom stanu, to je Milena, i mislim da Ana zarad tog prijateljstva i poštovanja, neće da priča ništa o Mileni, a ona obe su poznate kao prave dame i ne ide da jedna drugu blate – završava izvor.

Previous articleSPORAN DATUM NA LEKARSKOM IZVEŠTAJU MILJANINE MAJKE: Bebica ne prestaje da napada Kuliće…
Next articleDETE NE ŽELI NI DA ČUJE ZA OCA: Reči koje će slomiti Ivanovo srce – Miljana otkrila kako ga je kažnjavao… (VIDEO)