Home Zanimljivosti BEZ MILOSTI: Dalila učinila neverovatan potez nakon otkaza na televiziji – Osvetila...

BEZ MILOSTI: Dalila učinila neverovatan potez nakon otkaza na televiziji – Osvetila se direktoru…

17046
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Nema kod nje čekanja…

Dalila Dragojević je nakon Zadruge i završetka svoje rijaliti života gradila novu karijereu voditeljke na Hajp televiziji.

Njene emisije su bile viralne na društvenim mrežema i sa velikom pažnjom se gledalo kako se bivša žena Dejana Dragojevića snalazila u novoj ulozi.

Ipak, po svemu sudeći saradnja između ove televizije i Dalile je prekinuta, a o razlozima se još spekuliše.

Vlasnik ove televizije i estradni menadžer Saša Mirković obajvio je na svom zvaničnom Instagramu da od sledeće TV sezone voditelji koji su zaposleni na njegovoj televiziji neće imati pravo da “prose” preko Tiktoka, odnosno da zarađuju od giftova na ovoj aplikaciji.

Odmah su svi pomislili na Dalilu Dragojević jer ona nesumnjivo da vlada ovom kineskom društvenom mrežom i da uživa veliku popularnost na njoj pa samim time, kako spekuliše, zarađuje i dosta novca.

Dalila se vrlo brzo oglasila da daje otkaz na ovoj televiziji, da razlog nije u Tiktoku nego nekim drugim stvarima kao i da sve ostaje na nivou prijateljskog raskida.

Ipak, da nije reč o prijateljskoj rastavi svedoči da su se Dalila i Saša međusobno otpratili sa ove društvene mreže.

Instagram,
Instagram,

Drugoplasirana zadrugarka pete sezone je bila poznata po tome da je redovno na svom Instagramu sa svojim mnogobrojnim pratiocima delila objave svog sada već bivšeg šefa i na taj način reklamira i svoju televiziju, ali i druge televizijske projekte ove kablovske i internet televizije.

Da je i Saša Mirković takođe otpratio svoje nekadašnju voditeljku, može se lako proveriti na Instagramu.

Instagram,
Instagram,