Home Zanimljivosti MILJANA SE POMIRILA SA BIVŠIM: Kulićeva bilsta od sreće – Njegova izabranica...

MILJANA SE POMIRILA SA BIVŠIM: Kulićeva bilsta od sreće – Njegova izabranica će poludeti kad sazna…

11942
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Stara ljubav zaborava nema…

Miljana Kulić i Ivan Marinković skoro su gostovali u emisiji “Narod pita”, a emisija se pretvorila u skandal. Oni su pričali o svom sinu Željku, a zatim i o njegovom rođendanu koji su proslavili krajem jula, a ubrzo su počeli da se žučno svađaju i vređaju.

Paralelno sa tim, Miljana i Nenad Macanović Bebica vode medijski rat nakon iznenadnog raskida, a svakodnevno se takmiče ko će više prljavog veša obelodaniti i izneti u javnost.

– Bebica je izašao iz prihvatilišta pre tri dana. Moj dom i moja porodica smo mu bili prihvatilište dok je bio na ulici, tj.u nekom stanu koji mu je plaćala majka. Majci je bilo žao da živi u prihvatilištu duže od 2 godine, pa se smilovali da ga vrate kući i Lesi se vratio kući kao krivac. Napokon smo u manjem broju, pa se malo lakše diše. Ipak sam imala teret da prihvatim nekog koga je odbacila porodica. Plaši me što se osećam ovoliko dobro kao da sam skinula okove sa sebe. Bila sam sa njim da ne sekiram majku, jer moji ne podnose Zolu… A ne podnosim ga i ja – rekla je tada Miljana, a onda i demantovala samu sebe prilazeći Zoli, koji ju je odbio.

Sve kombinacije su pale u vodu

Iako Miljani nije problem da promeni dečka (ponekad čak i više puta u toku dana, što je i sama priznala u više navrata u rijalitiju), sve poznate kombinacije su joj pale u vodu i ona se kao davljenik, hvata za slamku.

Njena poslednja objava posvećena je Darku Laziću, koji je sada srećno oženjen i zaljubljen. Ona je svojevremeno bila zaljubljena u pevača, a sada je objavila i njihovu zajedničku fotografiju, što pokazuje da joj je on još uvek bolna tačka.

Miljana je putem Instagram storija objavila sliku sa pevačem ka kojoj se vidi da su se čuli preko video poziva.

Miljana je bila i više nego srećna, s obzirom na to koliko je patila za njim, te je morala da zabeleži ovaj trenutak, a potom poručila:

– Moj najdraži – napisala je Miljana emotivnu poruku.

Instagram,
Instagram,

Kako je došlo do toga da napkon ostvare kontakt nije poznato, ali jasno je da Miljana blista od sreće, kao i da Bebici neće biti drago zbog ovoga budući da su nedavno raskinuli.

Previous articleOGLASIO SE ZVEZDAN SLAVNIĆ NAKON NOVOG SKANDALA: Potvrdio da je podneo prijavu…
Next articleANA ĆURČIĆ ISPOLIVALA VODITELJKU ZADRUGE: Nagli prekid emisije – Skandal uživo u programu… (VIDEO)