Home Zanimljivosti FILIP CAR PRELAZI U DRUGO JATO: Nakon što je Dalila dobila otkaz...

FILIP CAR PRELAZI U DRUGO JATO: Nakon što je Dalila dobila otkaz – On će zauzeti njeno mesto…

307
0
Filip Car, Dalila Dragojevic,
Filip Car, Dalila Dragojevic,

Iznenađenje…

Nekadašnji učesnik Filip Car u javnosti je ostao upamćen kao dosta dobar i glasan govornik, a čini se da bi sada svoje verbalne sposobnosti mogao i da unovči.

Navodno, Car je dobio ponudu od “Hajp” televizije, da od nove sezone postane njihovo TV lice.

– Filipu je dosta rijalitija. Učestvovao je u nekoliko sezona, narod je imao prilike da vidi i njegove i dobre i loše osobine, i sada misli da je vreme za ozbiljnije stvari. Prezasitio se svega, u poslednjoj sezoni je mnogo sazreo, počeo je da posmatra život drugačije i želi da ima posao, zanimanje i stalan izvor prihoda, a ne da mu godine prolaze po rijalitima – rekao je na samom početku razgovora sagovornik blizak nekadašnjem zadrugaru.

– Dugo je razmišljao čime bi voleo da se bavi. S obzirom da je godinama na malim ekranima, želeo je da iskoristi popularnost i shvatio je da bi najviše voleo da postane voditelj. Iako nije školovan za taj posao, smatra da je najvažniji faktor talenat i uveren je da bi se dobro snašao – objasnio je izvor, koji je potom otkrio da je Car već u pregovorima sa čelnikom “Hajpa”, Sašom Mirkovićem.

– Nakon što je dao intervju Anđeli Đuričić, Filip je pričao sa Mirkovićem o njegovom eventualnom angažovanju. Dugo su razgovarali o svim detaljima posla, o tome kakav vid emisije bi Car vodio, kako bi sve to izgledalo… Iako još uvek nije potpisan ugovor, oni su se fenomenalno razumeli i pregovore privode kraju kako bi što pre započeli pripreme za novi format – rekao je dobro upućen izvor za Alo! i dodao:

– Filip je oduševljen ponudom koju je dobio. Srećan je što je neko prepoznao njegove kvalitete i već sebe vidi kao voditelja. Olakšavajuća okolnost mu je i što će raditi sa Anđelom koju godinama poznaje i koja će mu pomoći oko tehničkih stvari koje još uvek nije savladao. Sa nestrpljenjem iščekuje da počne sezona i da prvi put stane pred kamere, ali ne u svojstvu zadrugara – tvrdi izvor.

Dalila na istoj televiziji dobila otkaz

Do pre samo nekoliko dana, na istoj televiziji radila je Careva bivša devojka, Dalila Dragojević, koja je ipak dobila otkaz. Ona je iznenada obavestila javnost da više ne radi na Hajpu, te da razlog tome nije što je samo nekoliko minuta pre nje direktor Saša Mirković doneo odluku da njegovi zaposleni ne smeju snimati na TikToku i zarađivati tim putem, ali je ostala misteriozna.

Previous articleEVO ZAŠTO JE ANA ĆURČIĆ ISPOLIVALA VODITELJKU: Pitanje je uništilo – Svađa zatresla studio… (VIDEO)
Next articlePOGLEDAJTE GDE JE ANA OTIŠLA NAKON SKANDALA U EMISIJI: Napravila incident – “Samovoljno je pristala na rijaliti…” (VIDEO)