Home Zanimljivosti POGLEDAJTE GDE JE ANA OTIŠLA NAKON SKANDALA U EMISIJI: Napravila incident –...

POGLEDAJTE GDE JE ANA OTIŠLA NAKON SKANDALA U EMISIJI: Napravila incident – “Samovoljno je pristala na rijaliti…” (VIDEO)

8817
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Napravila incident…

Drugoplasirana učesnica “Zadruge 6” Ana Ćurčić je gostovala u emisiji “Narod pita” zajedno sa Mikicom Bojanićem.

Ana je po ko zna koji put govorila o svom životu sa Zvezdanom Slavnićem, kako van rijalitija, tako i dok su oboje bili učesnici, a tema na**lja kojem je bila izložena nije se zaobišla ni ovaj put.

Ćurčićevoj je u jednom trenutku prekipelo, tačnije kada se u program telefonskim putem uključio nekadašnji zadrugar Miki Đuričić, koji je stao na stranu Slavnića, što je Anu izrevoltiralo. Ona nije želela da odgovori na njegovo pitanje, već je besno ustala sa stolice, prosula sok koji je pila, i to po nogama voditeljke Ane Radulović, i napustila emisiju.

Nakon što je voditeljka u vidnom šoku prokomentarisala kako je ponašanje Ćurčićeve strašno i nedopustivo, razgovor sa Mikijem je nastavljen, ali Ana nije bila u studiju.

Ipak, nakon kraćeg reklamnog bloka gledaoci su je ponovo videli kako sedi na svom mestu u emisiji, ali se činilo da je i dalje besna.

– Dragi gledaoci ja bih samo da kažem da smo svi ovde da ispoštujemo ovu televiziju, kako mi koji radimo, tako i oni koji su bili deo projekta na koji su samovoljno pristali – poručila je voditeljka Ana Radulović.

Nakon toga emisija je nastavljena, a potom i dovedena do kraja, a Ćurčićeva se i oglasila nakon napuštanja televizije Pink. Ona je na svom Instagramu objavila snimak iz kola, u društvu drugarice koja je došla sa njom kao podrška u emisiji, a čini se da se nije mnogo potresla zbog incidenta koji je napravila u programu uživo.

Naime, Ćurčićeva na storiju igra i peva dok vozi auto, sa širokim osmehom na licu, a o ekscesu iz emisije i svom nepoštovanju voditelja programa nije rekla niti jednu reč, barem za sada.

Instagram,
Instagram,

Pogledajte prilog:

Previous articleFILIP CAR PRELAZI U DRUGO JATO: Nakon što je Dalila dobila otkaz – On će zauzeti njeno mesto…
Next articlePROGOVORIO O AFERI SA OŽENJENIM: Razvezao jezik o dešavanjima iz Budve – “Šta je za Maju da otme momka…” (VIDEO)