Home Zanimljivosti BUKTI NOVI HAOS: Filip Car udario na Dalilu Dragojević – Ovog puta...

BUKTI NOVI HAOS: Filip Car udario na Dalilu Dragojević – Ovog puta nema milosti… (VIDEO)

319
0
Dalila Dragojevic, Filip Car,
Dalila Dragojevic, Filip Car,

Ori se kao nikada pre…

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević je na društvenoj mreži TikTok igrala “lajv” meč za novac, u jednom trenutku se uključio i njen bivši ljubavnik Filip Car.

Dalila je igrala meč sa nepoznatim tiktokerom, a onda se potpuno izbezumila kad je “protivnik” povikao ime njene bivše ljubavi.

Ovaj snimak je procurio na društvenim mrežama i izazvao je lavine komentara.

Ono što je posebno razljutilo Dalilu je to što je Filip ušao u ovaj “lajv” samo kako bi podržao njenog protivnika i kako bi Dragojevićka izgubila meč.

– Ljudi ulaze da skidaju meni pobede, druže završio si sa mnom priču, zašto ulaziš u moje lajvove. Pričam o Filipu! Šta o kome pričam? Skida mi pobede – povikala je Dalila sinoć.

Kako je ovo suočavanje bivših ljubavnih partnera izazvalo haos na društvenim mrežama, odmah se oglasio i Car, koji je žestoko isprozivao Dalilu i odgovorio na njeno obraćanje:

– Ma, on je osoba koju ja znam, meni je ova druga osoba (Dalila) blokirana, ne zanimaju me te priče propale rijaliti učesnice i voditeljke – govorio je Car u svom TikTok lajvu.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleTRANSFER DECENIJE: Dalila Dragojević dobija važnu ulogu u Zadruzi – Potez Milice Mitrović sve potvrdio…
Next article“VERENA SAM” – HAOS U EMISIJI UŽIVO: Bivša zadrugarka otkrila radosne vesti – Priznala šta nosi umesto prstena… (VIDEO)